Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mel Wexler (Christopher Plummer), chystá natáčení seriálu. Jde na oběd se Sabinou Quarlesovou (Stephanie Beachamová), jelikož jíchce získat pro připravovaný televizní seriál. Sabina si scénář vezme a jelikož má finanční potíže, tak roli přijme a sblíží se s Melem. Herec Zack Taylor (Gary Collins) se právě vrátil z delší cesty a v domě na něj čeká žena, která ho vydírá a přichází si pro další platbu za mlčení. Když Mel Zackovi zavolá, zda bere roli v jeho seriálu, Zack souhlasí, neboť potřebuje peníze pro vyděračku. Další herečkou, kterou Mel do seriálu chce,  je Jane Adamsová (Linda Purlová). Která už dlouho nikde nehrála, jelikož její manžel Dan (John Bennett Perry) je despota, hraní jí zakázal, k Jane se chová sobecky, násilnicky a ta se ho bojí. Scénář se jí však líbí a i přes zákaz manžela, roli přijme. Do jedné z rolí Mel obsazuje mladého, ještě neznámého, herce Billa Warwicka (Ben Browder), který je ženatý, což nikomu neřekne, neboť jeho manželka je závislá na drogách, odmítá léčení a Bill se tím velmi trápí. Do poslední role je obsazena Gaby Smithová (Josie Bissettová), jenž byla vybrána v konkurzu a má také své tajemství. Všechny herce spojují tajemství o nichž ostatní nemají ani ponětí. Rozjíždí se natáčení, herci si vzájemně pomáhají a vládne mezi nimi přátelská atmosféra. Mel se potají schází se Sabinou, ale cítí, že mu něco tají. Jane nalezne v Zackovi hodného a milého přítele,s nímž může hovořit o svých potížích s manželem. Ve společenské rubrice novin, se objeví fotka Gaby s článkem, že i ona, která nyní natáčí seriál, se zúčastnila večírku jejich bohaté rodiny, což všechny ohromí. Gaby pozve všechny na večírek do domu jejích rodičů, všichni se dobře baví, ale Gaby čeká jestli se objeví Bill. Ten nakonec přijde, ale odejde ještě před půlnocí, jelikož mu volala žena a prosila ho o pomoc. Když Bill dorazí domů, je tam policie a jeho žena zastřelená, z čehož obviní Billla. Společnost, pro kterou se seriál natáčí, chce Billa z natáčení odstranit, ale Mel za ním stojí. Když se Jane vrátí domů z natáčení, přijde její manžel, je na ní hrubý a znásilní jí. Bill s Gaby se do sebe zakoukají a Billy cítí podporu všech herců. Zack  řekne Jane o tom, že je vydírán a Jane se rozhodne mu pomoci. Vydá se za vyděračkou, jako kurátorka mládeže a vyděsí vyděračku tak, že jí vnutí videokazetu, ze strachu, aby nešla do vězení. Natáčení se daří a sledovanost seriálu stoupá. Všichni z toho mají radost. Melovi vadí, že Sabina jezdí stále do San Francisca  sama, myslí si , že tam jezdí za jiným mužem a nechá jí sledovat... (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Naivnější a komplikovanější díla aby člověk vytrvale hledal! Danielle Steel nezklamala svým světem. Vyprávěný příběh je přesycen životy úspěšných celebrit. Tři muži a tři ženy se skrytými tajnostmi a trápením, které odebírá životní chuť i smysl. Jak prostě a zběsile se vše prostírá dle brakové spisovatelky! Zvláštní to úlitba, když veškeré a velkolepé tahy života se prožívají pouze přes knihy a televizní obrazovky! Tři generace, trojí romance a mámivý život hvězd je rozerváván těžkými ranami osudu, což si hospodyňky ve své maloměšťácké představě morálky sami nemohou dovolit. Hlavní postavou příběhu je seriózní televizní producent Mel Wexler (Christopher Plummer) s probudivší se mízou a chutí do partnerského soužití. Hlavní ženskou postavou je postarší herecká hvězda Sabina Quarles (Stephanie Beacham) s pečlivě ukrývanou osobní tragédií. Střední generaci zastupuje charakterní herec Zack Taylor (Gary Collins), slabomyslný prosťáček praktických kroků i velkodušný a chápavý společník. A zkušená seriálová herečka Jane Adams (Linda Purl) s trýznivým manželským životem. Z nejmladší generace je zde důvěřivý a progresivní talent Bill Warwick (Ben Browder) a atraktivní Gaby Smith (Josie Bissett) z prominentní rodiny. Všichni bez výjimky mlží o svých slabostech a strastech, aby se vše mávnutím kouzelným proutkem přeměnilo ve šťastný, úspěšný a harmonický život. Jak sladké! Jak dojemné! Jak prostoduché! Z dalších rolí: Janin tyranský manžel Dan (John Bennett Perry), jejich zmanipulovaná dospívající dcera Alexa (Nicole Eggert), Billiho slabošská a zatracená manželka Sandy (Brenda Bakke), Billiho úzkostlivý agent Harry Pizer (Lenny Wolpe), či vykutálená majitelka hotelu Darlene Hooper (O-Lan Jones) se stejně vykutálenou dcerkou Dove (Heather Haase). Nehledě na výtky a rozhořčení, má tento pokleslý žánr své stálé a nezastupitelné místo v kulturním osvěžování obyčejných životů. Melodramatická existence vládne smetánce společenského prostředí uctívané spisovatelky Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Tak to se tedy Steelová přetrhla! Takhle komplikovaný, i když samozřejmě zcela na hlavu postavený, scénář? To bych do ní nikdy nebyl řekl. Chudák Plummer - brouzdat se v takových vodách asi moc dobrou vizitkou není - ještě že se to po téhle limonádě začalo obracet k dobrému! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama