Reklama

Reklama

Hvězdná srážka

  • Itálie Scontri stellari oltre la terza dimensione (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z trestanecké planety jsou propuštěni vesmírní pašeráci Akton a Stella Star (Caroline Munro). Sám Císař je omilostnil, aby se vydali na nebezpečnou cestu - mají vypátrat úkryt zlotřilého vévody Zarth Arna a najít loď ve které ztroskotal jediný císařův syn (David Hasselhoff). V doprovodu šéfa galaktické policie Thora a robota Ella navštěvují planetu amazonek, planetu ledu a planetu neandrtálců, zatímco se schyluje k rozhodujícímu střetu mezi Císařem a Zarth Arnem... Svérázný příspěvek italské kinematografie k žánru space opery volně kopíruje scénář Hvězdných válek Nové nadějě, ne však jejich technické provedení a tak vyznívá značně béčkovitě a roztomile naivně. (Ertai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Javad 

všechny recenze uživatele

Ach ja som úplne zabudol na tento krásny space brak! Náhodou som na to teraz narazil a hneď mi svitlo - však ja som to už videl! ale asi tak pred pätnástimi rokmi niekde na nemeckej stanici alebo vhs-ke. Krásna spomienka na detstvo - vtedy ma určite ohúrili tie nespočetné prelety vesmírnych ľodí a celková dobrodružnosť STARCRASH. Dnes je to samozrejme považované za neskutočný shit - odpad a ja s tým súhlasím, ale na druhej strane nechápem ako sa niekto môže nad jeho shitovosťou pozastavovať a nadávať naň! ... však je to taká prča! a hrá tam David Hasselhoff ! a sú tam neandertálci, amazonky, debilný vojvoda Zarth Arn, roboti, hrozné kostýmy a efekty, tupé dialógy a toporné herecké výkony!!! (Hajzelhoff je bezkonkurenčne najhorší). Odporúčam všetkým, ktorí ešte len objavujú krásu filmového odpadu - zožeňte si to v čo možno najhoršej kvalite (ja som napríklad mal VHSrip, ktorého zdrojom bola asi páska ktorú znásilnilo mnoho kórejských vhs prehrávačov, výsledkom čoho bol skákajúci obraz, šumenie, zrnenie a občas sa to úplne zaseklo - no proste ako keby som sa preniesol do čias, keď som v podobnej kvalite pozeral pirátske nahrávky s huhňavým simultánnym dabingom) a naplno si vychutnajte tento legendárny film. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě to nepobavilo tak moc jak jsem čekal, přestože David Hasselhoff se světelným mečem, úchylně hláškující roboti a triky jak z doby kamenné jsou samozřejmě geniální. Jenže ne dost geniální na to aby udržely bránici na pokraji exploze po celou dobu takto debilně natočeného trashe, a k tomu jejich pseudoparodické výstupy neustále přerušují nekonečné, odporné a pohříchu nevtipné vesmírné dogfighty. 5/10 ()

Reklama

Terter 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí musím jít na plný počet. Tohle se prostě jen tak nevidí. Z čistě filmového hlediska druhý jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl, ale kurňa, když ono je to taková prča. A kupodivu, nejlepší na celé této šou není David Hasselhoff, ale Joe Spinell coby hlavní záporák (který přehrává o106) a Christopher Plummer (kterého snad museli ožrat, aby ho udrželi na place). Zkrátka jeden neví, co dělá, a druhý si to, co dělá, užívá dosyta. Už jenom tihle dva (za spolupráce ostatních zúčastněných) jsou zárukou kvalitního filmového zážitku. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Film inspirovaný Hvězdnými válkami, natočený necelé dva roky po nich, a není to Sador, vládce vesmíru. To jsou mi věci. Čekal jsem další odpočinkovou parodii a podle dialogů a roztomile nevěrohodných herců to vypadá, že jsem měl pravdu. Na druhou stranu, osudové poslání, záchrana vesmíru, vzbouřenci, zrada, manipulace, všechno se bere tak vážně. Tak je to komedie, nebo ne? Asi je to stejně jedno, protože k smíchu je film tak jako tak. Za vidění stojí kvůli tomu, nebo kvůli tomu navzdory. A taky kvůli Caroline Munro a Nadii Cassini v kožených bikinách, Davidu Hasselhoffovi v bitvě na světelné meče (ke konci se to přiživování na Star Wars lehce zvrhlo) a znovu potvrzené pravdě, že i plytké a nenáročné filmy se dají natočit skvěle nebo mizerně, nebo všechno mezi tím. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Film byl vyroben jako experimentální lék proti zácpě. Je až nápadně podobný Star Wars, včetně všeho, nicméně na parodii trochu málo... takže to není ani trochu vtipné. Kromě toho se zde používá co se hodí z mnoha dalších stylizovaných filmů jako Barbarella či 2001: Space Odyssey, akorát zas přes spoustu snahy nevtipně. Všichni herci jsou pojati jako pornoherci (Munro jako domina, Gortner jako hoša) a přehrávají, ale bohužel to spíš otravuje. Dal bych hvězdu za výpravu, interiéry a exteriéry, zvukové efekty a hudbu, ne úplně nepodobnou filmům, které zrovna toporně napodobuje (ale zase stylem, který není pozitivní)... ale nedám, protože mi to svědomí nedovolí. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (19)

  • Christopher Plummer sa v jednom interview priznal, že úlohu vo filme prijal, aby si mohol zadarmo pozrieť Rím. (beso74)
  • Prvá klapka natáčania padla 15.10.1977 v štúdiu Cinecittà v Ríme. Natáčalo sa však aj v Maroku, Tunisku a v Hollywoode. (beso74)

Reklama

Reklama