Reklama

Reklama

Mini (Nikki Reed) rozhodně není žádný andílek, spíš nezávislý ďáblík. Její matka Diane (Carrie-Anne Moss) je na práškách a úplně neschopná, ale i tak by ji přece šlo alespoň respektovat. Mini však její eliminaci vezme od lesa a svede svého fešného nevlastního otce Martina (Alec Baldwin) a společně se rozhodnout ušít na Diane boudu. Aby se mohli nerušeně muchlovat a u bazénu velikosti tenisového kurtu popíjet drinky s deštníčky, nechají ji prohlásit za šílenou. Aby toho nebylo málo, dojde i k vraždě. Sexuální idyla natož vzájemná náklonnost nemůže trvat věčně a tak se v době, kdy do případu začne šťourat detektiv Garson (Luke Wilson), jeden obrátí proti druhému. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

gotham 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý a hloupý film, ale tak zas pro pány, na tu Nikki se krásně kouká. Zápletka až příliš fádní, Baldwin tu hraje strašnýho troubu, ale hraje ho dobře, Nikki Reed hraje strašnou mrchu, a hraje jí ještě líp. Za zmínku stojí i detektiv v podání Luka Wilsona, na první pohled takový mladý naivka, ale první zdání klame, pěkný výkon. Kromě toho je všechno ostatní špatné, ale díky těm třem a krátké stopáži se to v pohodě dá skouknout. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dcerunka a nevlastní tatík se chtějí zbavit věčně ožralé matky, aby si mohli užívat společný život. Unylé a nudné zpracování nijak zvlášť originální zápletky, které vynikalo pouze ve dvou věcech. Tou první je dekolt Carrie Anne-Moss, která k mému vzteku zatvrzele odmítá jeho odhalení a tady je jasné, že by se bylo na co dívat. No a za druhé je to rvačka mezi Baldwinem a Goldblumem, která by za normálních okolností asi tolik nenadchla, ale v téhle šedi to byl paprsek naděje. Možná by to bylo o něčem jiném, kdyby v hlavní roli nebyla nesympatická kikina, které přejete mučivou smrt takřka od začátku. Takhle je to jen za slabých 30%. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Film ve mě zanechal zvláštní pocity, Alec Baldwin tyhle role umí, o tom jsem se už přesvědčil v Running with scissors, Luke Wilson taky zanechává kvalitní dojem. Je to doopravdy zvláštní, protože hodně malých dobrých momentů se vám smísí v ne příliš dobrý celek, spíše takový umělý. Z mého komentáře si asi nic neodnesete co?:-) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, mě takovéhle filmy neberou. Spíš to rozděluji na to, které mě víc naštvali, a které méně. Tenhle sice více méně nemá pointu, je poněkud zhysterizovaný, přemrštěný a smírným sklonem do trapnosti, ale místy se mi zdá docela zábavný. O hrozné matce a ještě horší dcerunce, s báječným otčímem, a s úžasnými mužskými a ženskými okolo. Zase, nebudeme se tvářit že jsou všichni hodní a skvělí. Nevadí mi že je to film o hnusných, zlých, vypočítavých sviních, protože takových je konec konců dost. Spíš mě vadí celý ten úhel pohledu filmu - proč nám to vlastně ukazují? Jinak rozhodně se nehodlám do osob ve filmu navážet jako tady uživatel Enšpígl. Nevím jestli chtěl být vtipný, ale já se moc nesmála. Celkově z toho člověk měl takový pocit neupřímnosti a nucení se do něčeho nepřirozeného. Tak nějak se to asi nepovedlo. Jeff Goldblum jako vilný soused, a Carrie-Anne Moss jako promiskuitní alkoholička byli samozřejmě báječní. Ovšem o zbytku moc nevím co si mám myslet. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +příběh, kvalitní herecké výkony, Nikki Reed, pěkně se na to (na ni) kouká, závěr -je to možná zbyčečně krátké, závěr není špatný, ale je trošičku urychlený, vadila mi Carrie-Anne Moss, přišlo mi, že přehrává/// Film sice stojí na známé zápletnce, ale tentokrát je zpracovaná kvlitně a s nadhledem. Film mě hodně bavil. To co se v něm odehrávalo se mi hodně líbilo. Největší dík patří hercům. (Alec Baldwin, Luke Wilson). Nechybý tady napětí, mrazení, očekávání jak to dopadne. Přitom děj slušně odsýpá, nějaká nuda se tu ani nevyskytuje. Tenhle film jsem si užil a řekl bych, že Nikki Reed se na thle roli pěkné mrchy dost dobře hodí. Rozhodně jim budete fandit./// Celkem 79%/// ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. května 2006 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se od 11. října do 19. listopadu 2004 v Calabasas (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama