Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

klerik 

všechny recenze uživatele

Van Damme sa konečne vydriapal späť. Opäť je kráľom videopožičovien a jeho filmy možno zrovnať so Snipesovkami. Nie je to martial art film, ide o polobéčkový vojnový film, ktorý je zaujímavo natočený (strihy, zábery, rôzne druhy kamier) a je dostatočne dobre napísaný, aby nenudil. (Keby som chcel byť prehnane nadšený, prirovnám ho k ČIERNY JASTRAB ZOSTRELENÝ :-)). JC sa moc nebije, ale srší z neho profesionalita a ste nútení mu držať palce. A finálna bitka na nože... je to skrátka bitka na nože. A to je moja štvrtá hviezdička... ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

....teď se musim přiznat..i já občas na párty, nebo akcičce přeberu....prostě dám si rád do nosu....pak jsou mi ale strašně líto hodiny, které během druhého opičího dne proflákám v posteli!!!...nechce se mi nic dělat a vlastně ani nemůžu!!!....ale máme tady i vyjímky, takový Simon Fellows....???vůbec netušim co mám napsat.????...tohle se nedá popsat...musíte vidět a trpět jako já...chybí mi dokonce 30min.a já se bojim, že mě zabijou....., prostě tak něco strašnýho se téměř nedá vydržet!!.....když zařadim film do kategorie C až Z ( tam už se kvalita stírá:), tak teda dám jednu hvězdičku!!!!!...je to o třídu horší než Wake of Death!!!...fakt se bojim co mi předvedou Hard Corps, ale co jsem tak letmo viděl,tam přece jenom asi byl nějaký rozpočet!!!...a proč teda na to koukám???...ze zvědavosti!!!!! ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel že to bude pruměrnej akční film ale pak se to rozjelo a začalo se mi to nehorázně libit miluju filmy o dobývání a tohle bylo naprosto perfektní chvíly mě srala kamera ale pak to přestanete přes tu akci vnímat. Celým filmem provází akce a hlavně napětí! Jeden z nejlepších filmu s JCVD!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekaně slušný akčňák s mým milovaným Van Dammem v hlavní roli. Příběh je sice trochu klišoidní a to takový, že v Rumunsku se blíží k převratu a tak demokratického prezidenta ukryjí na Americké ambasádě před komunistickými vzbouřenci. Jak prosté. Přesto velice zajímavě natočené. Režisér si hlavně prohrál s tzv. funkcí zoom, která ve vypjatých scénách zrychlí divákův tep a nenechá ho jen tak chladným. Sice se občas nepovede střih, ale to zas tolik nevadí. Mimochodem všimli jste si té Škodovky, do které to naprali s tím Bavorákem před ambasádou :). Van Damme mě rozhodně překvapil a tento film rád zařadim mezi jeho lepší kousky. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

No ja by som az taky kruty nebol. Ide o becko a nehra sa to na nic ine. Na rozdiel od poslednych Lungrenovych filmov sa tu v podstate neustale nieco deje a akcia je niekedy naozaj akcna, aj ked Jean Claudove mlatenice su natocene katastrofalne. Zamyslat sa nad dejom nema zmysel, rovnako nad tym, ze "armada" prezidenta pozostava asi s dvoch obrnenych vozidiel a par vojakov. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama