Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem byl hodně zvědavý, jak si povede „pokračování“ Bollova filmu House of the Dead, přestože s ním už nechvalně proslulý režisér neměl nic společného. No a zatímco se na oba filmy valí vlna kritiky ze všech stran, tak já byl v rámci možností s oběma spokojen. Tedy abych to uvedl na pravou míru, ani jeden z nich nemá ani na průměrné hodnocení, ale díky svému propojení s komedií (vím, tento žánr uvedený v zařazení není), ale já se u obou místy docela nasmál. Nejen nad stupiditou některých hlášek (které byli cílené a někdy i dost trefné), ale i některými scénami, nad kterými zůstával rozum stát. Scénář dvojky má přece jenom alespoň trochu myšlenku, ale chvíli mi trvalo, než mě film zaujal. Když pominu začátek nesoucí se v duchu teen komedií a seznámení se členy speciální jednotky (z nichž zaujme snad jen dvojice Victoria Pratt a Nadine Velazquez ve spodním prádle, no a nesmím opomenout ani Jamese Parkse a jeho oblibu ve fotografování), tak jsem očekával další nudnou zombie frašku, u které to nejspíš zapíchnu. K mému překvapení jsem neusnul a to i díky (místy) slušné akci odehrávající se již v prostorách university. Sice jsem v některých momentech nevěděl, zda má větší IQ zástup zombie, nebo naši „hrdinové“, protože nelogické chování a stupidita tu prostě nesměli chybět, ale zas na druhou stranu bych chtěl pochválit Almost Human za přijatelné efekty a masky zombíků. ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

môj komentár bude obsahovať útržky deja - to len ako upozornenie. Hrdinovia si hovoria sami pre seba a nielen to, ale hovoria si to zvláštne polopatisticky: "Oh, I hate Greg, he is an idiot, I hate him!" Alebo "Prečo to nefunguje, keď to malo fungovať . . . motorika . . .vyššia mozgová činnosť . . . celý výskum je v riti." Okrem nezmyselných replík tu sú aj nezmyselné konania - prečo profesor predtým, ako pichol záhadnú látku do žíl mladej študentky najprv rozstrihol jej šaty a celú ju vyzliekol? alebo inými slovami (citujúc "Life Aquatic") "What is the scientific purpose of . . . undresing this girl? "To be naked!" Prosté ako facka. Nepochopiteľné titulky radšej prekočím a . . . je to tu - najhoršie vycvičená a najnemožnejšie vybavená najneschopnejšia "elitná" jednotka asi siedmich vojakov sa vydáva na dôležitú misiu proti stovkám zombíkov. Zábavné je, že príkaz na túto dôležitú misiu vydalo ministerstvo obrany na priamo rozkaz prezidenta. Tak prečo tam posielali jednotku pozostávajúcu z tučného strachopuda, neschopného veliteľa, dvoch citlivých ženských, úchyláka a naivného černocha, ktorý nepočúva rozkazy a zombiám ide rovno v ústrety. Nehľadiac na to, že nikto nevie strieľať a keď je vo filme prvýkrát použitá zbraň, je to skôr omylom a strieľa sa všetkými smermi. Smiešne, trápne, hlúpe. Myslel som si, že jednotka je spodok, ale tá bola aspoň akčná. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

První díl od Uweho mám hrozně rád. Dvojka je jen strašně nízkorozpočtová sračka, na kterou se dá dívat jen kvůli pěknejm babám (Nadine Velasquez z "My name is Earl" mimochodem) a hlavní hrdina co vypadá jak Dominic Purcell sice neumí hrát, ale když má brokovnici, tak mi nevadil. Prostě pajčovina, ale zombie já můžu, takže hodnotim jak hodnotim. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava.Samozrejme film je plný nezmyslov, klišé, logických prešľapov a dier v scenári, ktoré sú typickými znakmi každého poriadneho (rozumej nevydareného) béčka a ktoré pošteklia bránicu snáď každého. Naštastie to nie je až na takej megalomasnkej úrovni ako jednička božského Uweho Bolla. A vzhľadom na to, že je to televízny film, je to fakt slušné. Musím pochváliť predovšetkým masky, ktoré sú fakt vydarené. Minimálne jednu hviezdićku si tento film zaslúži už len preto, že ho nerežíroval Uwe. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje tohle netočil Boll takže to znamená automaticky vyšší hodnocení. Docela by mě zajímalo kdo jak hodnotil, jestli opravdu podle kvality filmů(což pochybuju) nebo podle toho že to už není od Bolla. První díl je aspoň zábavnej ale tohle je trapná rádoby zombie střílejda, bez jediné špetky inovace. Nevím co je horší, zpracování? Herci? No jediný co tenhle brak zachraňuje jsou nekteré masky zombíků, ale to je všechno. Film je děsná sračka která si nezaslouží ničí pozornost protože je to fakt megasračka. Nic víc, nic miň. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy videohry „House of the Dead“. (Lorge)
  • Na začátku filmu šílený profesor pronese: "Keeping me alone, alone in the dark," což je odkaz jak na další sérii videoher, tak na tvůrce prvního dílu House of the Dead Uweho Bolla, který natočil film Sám v temnotě (2005), v originále Alone in the Dark. (Lorge)
  • Po úvodních titulcích se objeví nápis 29 days later, což odkazuje na zombie horor 28 dní poté (2002). (Lorge)

Reklama

Reklama