Reklama

Reklama

Na počátku 40. let věřili nacisté, že okultismus skrývá tajemství věčného života… Projekt profesora Wirtha zatáhl nevinné lidi do smrtonosné hry. Po několika desetiletích se na stopu podivného experimentu dostávají dva bratři. Netuší ovšem, jak děsivé věci skrývá minulost. Jejich pátrání se brzy změní v boj o život! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (175)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvýstižnější slovo, kterým by se dal film charakterizovat je slovo průser. Ten film je naprosto debilní. Disponuje pro mě naprosto nestravitelným dějem, kde většina postav jako by měla dva rozdílné charaktery, které se mění tak často, jak se to hodí. Je to vidět zejména na tom skopčáckým killerovi, který na jedné straně převyšuje svojí genialitou snad i samotného Leonarda da Vinciho a na straně druhé umí být i naprostý idiot a snadno se nechá vlákat do pasti. Celé mi to přišlo maximálně amatérské. Jako kdyby se sešla na paloučku na louce partička kamarádů, mezi kterými nechybí kamarád ajťák a kamrád maskér a rozhodli se během večera natočit film. Moje hodnocení je zde zcala jasné. ODPAD a zároveň snad i nejubožejší horor, co jsem v posledních pár letech viděl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Joela Schumachera považujem za skúseného režiséra, čo má na svojom konte mnoho kvalitných snímkov. Stačí spomenúť tituly "Hráči so smrťou", "Voľný pád", "Čas zabiť" prípadne "Telefónna búdka". Je to všestraný, flexibilný a vysoko profesionálny režisér. Včera som si pozrel jeho film "Krvavý masaker", ktorý natočil v roku 2009. Zhliadol som tajomný okultný mysteriózny horror. Nezaradím ho síce medzi jeho najlepšie, najkvalitnejšie filmové diela, ale mňa pán Schumacher týmto svojim horrorovým zárezom celkom potešil. *** ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek docela navnadil a když bratři vzali z neobjasněného důvodu farmu na kopečku útokem, vypadalo to na solidní thriller. Určitě to bylo rozjetý víc než dobře... Rázem se z toho ale stala taková blbost, která se stávala scénu od scény ještě větší a větší pitomostí, že jsem měl dost velký problém s tím, abych to vůbec dokoukal. To se mi zatím stalo fakt jen párkrát, abych k tak dobře rozehranýmu filmu začal o pár desítek minut později cítit takovou nechuť. I když to má chvílemi celkem slušnou atmosféru, tak ten nápad a příběh je tak idiotský, že tenhle film nemůžu ani náhodou ohodnotit víc než jednou hvězdou. 30% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Joel Schumacher po filmu Číslo 23 dokázal, že je neuvěřitelný looser, protože Krvavý potok je stejná hloupost jako Číslo 23. Na hororovou atmosféru jsem čekal marně stejně jako na zajimavý zvrat či překvapení. Nejhorši však je, že není nereálné aby se natočil druhý díl. Snad se toho ujme někdo lepší a někdo kdo točit umí. Asi nikdy nepochopím jak Joel mohl natočit skvělý film jako je Telefonní budka. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

V situácii keď pár desiatok rokov okolo vášho domu behá zúrivý nazi zombie, ktorý vie oživovať mŕtvoly, sa otec rodiny vrúcne zvíta vo dverách so svojim pár hodín mŕtvym synom, končí všetka sranda a aj nádej na tri hviezdičky. Jedna za námet a fakt, že vďaka filmu som si spomenul na výbornú hru Return to Castle Wolfenstein, druhá za veľmi slušný spád. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa v Rumunsku (Bukurešť). (elanius)

Související novinky

To? To je ono!

To? To je ono!

14.03.2009

Vědí to všichni fanoušci Stephena Kinga. Víc jak tisícistránková sága o skupině přátel čelících démonům svých dětských strachů patří bezesporu k tomu nejlepšímu, co kdy hororový král napsal.… (více)

Reklama

Reklama