Reklama

Reklama

Čarodějky

  • Velká Británie The Witches Hammer
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rebecca je tajnou agenturou Projekt 571 přivedena ze smrti zpět mezi živé aby bojovala jako dokonalá vraždící zbraň proti upírům. Když ale upíři zničí agenturu, je Rebecca spolu s dvěma knězi jedinou, která může pokračovat ve své misi. Tato trojice se vydává na nebezpečnou cestu v boji proti zlu po zprávě, že vůdce upírů, Hugo Renoir, chce přivést skrze tajnou knihu do našeho světa duše ztracených. Pokud by se mu to podařilo, získal by absolutní moc nad silami temna. Cesta k cíli nebude snadná, protože vampýrů, kouzelníků a čarodějnic chránících tajemství knihy je víc než dost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Lady ButterFly odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych těch deset korun, které jsem za DVD dala, věnovala nějakému sociálně slabšímu na rohu, beze sporu bych udělala lépe; homelessa bych potěšila a sobě bych ušetřila hodinu a půl absolutního utrpení...Jen velmi nerada dávám hodnocení "odpad!", ale tady fakt nemůžu jinak...Ani ten liliput mě nepřesvědčí o *... Na koho se mohu obrátit, aby mi vrátil tu hodnu a půl života? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Panebože to byl shit. Fakt byl problém to dokoukat, ale díky tomu trpaslíkovy a pár scénám musím dát 3*. Film je samozřejmě blbost, ale dokonale se na to kouká. Herci byly tragičtí, hudba vykradená. Efekty sice ušly, ale jakmile se tam objevily ty divný týpci v kápi tak měly hodně srandovní držku. Nějaká krev tu je ale gore žádný. Nevím jestli odpad! Nebo nechám ty 3*. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Wow to je teda zazrak:))) Zensky ekvivalent na Bladea, ale v trapnom prevedeni. Hlavna hrdinka je upirka a zabija zlych upirov, ako Blade. Tu okrem upirov sa aj zamiesali carodejnici, ktori boli trapni a smiesni, napriklad ked sa carodejnici s palicami bili s nasou hrdinkou. Prevedenie subojov by aj lepsie spravili riadne opiti bezdomovci,,he he. Maly liliputansky upir a jeho obrovska druzka kade chodili tam aj zabijali, ako napriklad ked stopli kamion v ktorom sedela rodinka. Za okamih ukazali, vsetkych do jedneho vysatych od krvi. Toto vrazdiace duo posobilo komickym dojmom a troska tento film aj osviezili, ale to je dost malo k dobremu filmu, preto len davam jednu hviezdicku, ktora tento film z biedy nevytrhne:))))))))) ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tych otrasnych efektov a celkoveho nadychu amaterskosti.Inak to bol celkom do pohody film.Velmi sa mi pacilo postupne predstavovanie nepriatelskych upirov a inych nepriatelskych tvorov.Herecke vykony boli fakt otrasne hlavne ten typek s divnym ucesom "vynikal".Ale nasli sa tam aj celkom usmevne pasaze(v dobrom) a za to prihadzujem hviezdicku.Takze 2 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek Čarodějky je pro mě velikým zklamáním a ztrátou času. Nechápu jak bylo možné, že jsem ho nemohl v našem okolí vůbec sehnat a narazil jsem na něj až v tom nejzapadlejším tabáku našeho města. Zřejmě si ho lidi spletli se stejnojmenným seriálem a až doma zjistili, co že si to koupili. Každopádně na něj asi nikdy nezapomenu.Skoro všechno v tomto filmu bylo špatně. Ohraný scénář, naprosto otřesné speciální efekty a triky: ještě ted si živě vybavím tu borku, jak z jednoho metru pálí z kulometu do toho svázaného upíra a z celého zásobníku ho trefí asi 3-4krát. Navíc ty žluté zálesky, když zabila upíra mi přišli, jako když sleduju nějakou sci-fi hru, kdy kouzlíte a přes celou obrazovku přeletí žlutý blesk. ()

Reklama

Reklama