Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prodejce dámské konfekce Wolf má velký problém, přišel o řidičský průkaz. Jeho syn Karsten, místo odletu do Španělska, tak musí nedobrovolně dělat otci šoféra při nabízení nové kolekce místním prodejcům. Zamiluje se do Stevena, netuše, že se jedná o otcova největšího rivala. A aby neměl Wolf starostí málo, prohlubují se jeho manželské a finanční problémy. (danndda)

(více)

Recenze (8)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

O německé kinematografii se traduje, že jestli má někde slabost je to žánr komedie a já sám si to myslím také. Pokud si však projíždím německou kinematografii težko tento žánr, který je součástí německé kinematografie můžu ignorovat. Vybral jsem si komedii, která mě vyvedla z omylu. Němci totiž smysl pro humor mají a mají ho i směrem za své hranice. Pointa příběhu je jasná jednomu človíčku se vysere snad všechno co může a on je hozen do ringu na rvačku s osudem, známe to že jo, mnozí z nás na to nepotřebují ani filmy. Nicméně filmy tímto tématem nám dost ulevují zejména pokud jsou dobře udělaný a tenhle tedy je. První půlka tam opravdu výser, stíhá výser a díky skvělému castingu vše funguje na výbornou. Není lepšího nebožáka než Edgara Selge on se svým tichým výrazem v duchu hesla "co bude ještě dál" totálně babí a i scénář je napsán docela originálně zejména druhá polovina mně přišla docela zajímavá ve svým vývoji. Jo i z německa se dá exportovat smích a je to jen a jen dobře. ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

„Hallo! Wir sind schwul! Er nicht…“ Kdo by čekal další blbou německou taškařici, kopírující ty americké, toho musím vyvést z omylu, jelikož Reine Geschmacksache, jakožto komedie balancující na hraně lehkého dramatu, sice nepřichází s ničím výjimečným, leč překvapí hlavně košatou zápletkou, kterou patřičně využije bez trapností, a příjemným obsazením. V podstatě jde o příběh rodinky Zenkerových, jejíž hlavě se začíná hroutit profesní život obchodního dealera klasické konfekce, jelikož mu nový spolupracovník krade zákazníky. Ve snaze všemožně tento proces zvrátit, přestává brát ohledy na rodinu a začne se hroutit i jeho život osobní. A do toho všeho se mu ještě syn zamiluje do jeho rivala. Konec sice jen splní klasické schema hepyendu, ale nepokazí zážitek, pokud chcete vidět něco odlehčeného a ne hloupého. 80% ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Vtipná, někdy mírně potrhlá, jindy lehce komická … tak bych charakterizoval tuto německou komedii, kdy se někdy postavy chovaly až nevyzpytatelně a nekontrolovaně a byla pro mě osvěžena především tím nejmladším z hlavních hrdinů, tehdy 21 letým Florianem Bartholomäiem v roli Karstena … 7777 ()

Danqo 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že si tento film tak užijem. Nemecké reálie, absurdita situácií a perfektná katastrofa vo mne vyvolávali intenzívnu radosť. Veľmi ma potešila veta Wenn ich dich nicht heiraten muss. Film bol natočený desať rokov pred legalizáciou gay manželstiev. ♥ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama