Reklama

Reklama

Jóen dokufuden: Okacu kjódžó tabi

  • Japonsko 妖艶毒婦伝 お勝兇状旅 (více)
všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Tretie nepriame pokračovanie o pomstychtivej dievčine, ktorá opäť mstí svojich rodičov. Opäť iné postavy, ale rovnakí herci. Škoda iba, že Wakajama je už mimo hru. Napriek tomu je tretí film trilógie lepší ako ten prostredný. Síce rovnako dievčatu katana nesvedčí, ale po príbehovej stránke je to zaujímavo vykonštruované, viacero scén sa odohráva v exteriéri a priamočiary dej má spád. Súboje sú, podobne ako v druhom filme, skôr priemerné - jednoduchá choreografia a pár logických lapsusov. Príjemná stopáž a neustávajúce tempo to však vynahrádzajú. ()

stub 

všechny recenze uživatele

"Závěrečný" film volné trojice o pomstě, samozřejmě opět s Junko Miyazono v hlavní roli. Poněkud matoucí je skutečnost, že přes shodné jméno titulní postavy nejde o pokračování předcházejícího Quick-Draw Okatsu, ale o druhou (resp. třetí) variaci na obdobné téma. Oproti původní verzi z r.68 je tato opět poněkud plošší, kvalit snímku předcházejícho však víceméně dosahuje - bohužel ji však nezdobí svou přítomností srovnatelné kalibry s Tomisaburem Wakayamou či Ko Nishimurou. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady ten "třetí" díl není opět žádné pokračování, ale do poloviny téměř opakování dílu prvního, tentokrát tedy v barvě, znova přetočená celá zápletka rodiny hlavní hrdinky s bandou šmejdů a jejím snoubencem ... Tortura na začátku není tak explicitní (a podle mne ani samoúčelná ...) jako v předchozích dílech, film celkově není tolik brutální a násilný. Netvrdím, že není, ale ne tolik jako první dvě verze, které se v násilí opravdu vyžívaly ... Od poloviny se film změní v jednoduchou, ale pro mne zcela přijatelnou "katana-řezničinu", kdy hrdinka a jakýsi mistr sídlící v lese spojí své síly a vyrubou šmejdy hlava nehlava. Řezanice v lese a na samém závěru je perfektní, špičková choreografie, desítky a desítky nepřátel. Prostě to,co mám na těchto filmech nejraději. Mistr jenom jde a kosí nabíhající si nepřátele jako by odháněl mouchy ... paráda. Škoda však, že tady tu postavu mistra nezahrál třeba Tomisaburo Wakayama nebo v té době ještě v těchto filmech neznámý Sonny Chiba, pak by se jistě jednalo o naprostý megaskvost ... Herecké výkony se mi zdály lepší než v předchozích dílech a celkově to prostě svižně odsýpalo a mělo to větší grády. I když to nebylo zdaleka tolik promyšlené, jako zejména díl první. Tady záleží opravdu na vkusu diváka, ale já dávám za plný počet. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama