Reklama

Reklama

Zero no šóten

  • Japonsko ゼロの焦点 (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Žena pátra po svém manželovi, který se nevrátil ze služební cesty, a postupně odhaluje informace (nejen) o jeho minulosti. Musím říct, že jsem byl velmi příjemně překvapen, film má úžasnou, stylovou atmosféru, vynikající hudební doprovod a několik poměrně neotřelých dějových zvratů, které dokáží diváka udržet v napětí až do konce. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Krimi noir od japoncov. Aj takto v skratke by sa dala charakterizovat tato detektivka, ktora popri budovaniu napatosti u divaka v odhalovani pachatela kladie minimalne rovnaky doraz aj na svoje stylisticke prevedenie, plne krasne komponovanych ciernobielych obrazov, ako aj na flashbacky bohatu strukturu odvijania deja. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní-krimi thriller, který vyniká zejména vydatnou porcí mrazivě noirové atmosféry plynoucí převážně ze zimního přímořského prostředí ve kterém se film odehrává. Neméně výrazným kladem je také samozřejmě precizním tempem dávkovaný příběh, jehož zápletka je mistrně poodkrývána nerušivě prolínajícími se flashbacky. Film je důkazem toho, že některé věci z definice své podstaty prostě nestárnou, více než půl století na tomto thrilleru totiž nezanechalo ani vrásku. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co od Nomury zkušenější divák očekává - brilantně propracovaný děj rafinovaně odkrývající své jednotlivé roviny, vyústivší v komplexní rozuzlení. Pozadí jednání jednotlivých postav je postupně kladeno do popředí a tato civilní rovina postupně a dynamicky přebírá dominanci nad kriminální zápletkou. Krásná vizuální stránka je +- samozřejmostí. Ústřední ženské trio tvoří Yoshiko Kuga, Hizuru Takachiho a Ineko Arima, z mužů zdatně sekundují především Yoshi Kato a Ko Nishimura, přičemž zejména uměřené herectví prvně jmenované dámy mi imponuje. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama