Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Vodny 

všechny recenze uživatele

Pomalu se rozjíždějící začátek může někoho odradit od dalšího sledování, ale byla by chyba tento film minout. Především bych vyzdvihl výkon Salmy Hayek, která se vám v tomto psycho/dramatu předvede jako neskutečná mrcha a veškeré lichotky o jejím krásném dekoltu jsou ta tam. Její partner, Jay Leto je na tom podobně a oba dostanou co si po právu zaslouží. Travolta spolu s Gandolfinim jsou správná dvojka a oba ví, jak se co sluší a patří. Postupná gradace napětí je tvořena dramatickými scénami, které se s ubývajícím časem stávají brutálnějšími a nikdo by neřekl kam až se může člověk díky lásce dostat - na elektrické křeslo. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kolikrat uz to tu bylo, nastvanej polda, kterej chce zaporaky dopadnou za kazdou cenu. V tomhle film nijak neprekvapi, je to vicemene standartni pribeh. Nicmene jsou tu jiny kvality, ktery film pozvedaj do nadprumeru. Jednak Travolta tu hraje dost dobre a pak hlavne zaporaci. Leto je takovej uchylacek proplesatelej, ale hlavni hvezda tu je Salma Hayek, jeji zarliva vrazedkyne je naprosto famozni. Ale krome vsech scen s vrahama, ktery jsou hodne zajimavy a obcas i krvavy a par scen s Travoltou nema film vicemene co nabidnout, sice tu je slusna atmosfera, solidni kulisy a slusna hudba, ale to je vicemene ve vsech podobnejch filmech, pokud na to reziser dostal aspon krapet penez. Robinson se ma jeste hodne co ucit, ale i tak se na film docela prijemne kouka. Lepsi 3*. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku na mě snímek působil dost nenápadně, vlastně jsem se občas i dost nudil, celý film podle mě zachraňují především herci. Záporáci jsou přímo luxusní, Jared Leto i Salma Hayek mě moc bavili, nicméně dobrý výkon předvedl rovněž i John Travolta. Líbily se mi drsné krvavé scény, k nejlepším momentům celého filmu patří jednoznačně závěr, řádně napínavý a emotivní, ten jsem si fakt užil. Škoda však toho nevyužitého potenciálu, který příběh svou podstatou nabízí, a nepříliš povedeného zpracování. Za mě je Lonely Hearts čistý neurážející průměr. 5/10. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý film, ktorého najväčším kladom je herecké obsadenie na čele s výbušným Johnom Travoltom, vášnivou Salmou Hayek (jej mexický prízvuk mi trhal uši) a trošičku nevýrazným Jared Letom. Príjemná dĺžka, pekné frustrujúce prostredie a pár krásne odviazaných krvavých scén. Kto by to na mexickú krásku povedal, že sa z nej raz vykľuje taká žiarlivá beštia? :-) ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Povedené retro, které stojí za to vidět přinejmenším kvůli skvělým hereckým výkonům Jareda Leto a Johna Travolty (i když Salma Hayek nezůstává poc pozadu). Kdesi jsem četl, že film je jako L. A. Confidential zkřížený s Černou Dahlií. Docela to sedí. Režisér věnoval film svému dědovi, skutečnému policistovi Elmeru C. Robinsonovi ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)

Reklama

Reklama