Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou mladé, jsou sexy a jsou...nebezpečné. Sara a Maria žily odlišným způsobem života. Jedna pocházela z bohaté rodiny, druhá z rolnické rodiny. Nikdy je nic nespojovala, nikdy by se nesešly, kdyby nebylo jistého Tylera Jacksona. Tenhle muž zničil jejich rodiny a změnil běh jejich osudu. Obě prahnou po pomstě. A jak víme, pomsta je sladká. Penélope a Salma jsou dvojka, která se hned tak nevidí. Salmě bych pistoli raději nepůjčovala, lépe jí to jde s nožem. Penélope měla zase pěkně chytrého koně. I prérijní růže mají ostny, o které se můžete popíchat. "Čím to jako chčeš otevřít? Klíčema". ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nevtipná, "akože westernová rozprávka" pre masy, ktorá by zapadla medzi večernú Tv produkciu. Ešteže chlapské oko poteší diablica Salma, najmä v sexi oblečku, pretože Penelope nepomohlo ani to a stále na mňa pôsobí absolútne asexuálne+ten jej príšerný hlas, brrrrrrrrrrrrrr...Luc Besson opäť riadne prestrelil a ani dvaja režiséri jeho príbeh bohvieako nezachraňujú...Tento film nefunguje u mňa ani ako "oddychovka" a skoro som sa unudil k smrti... 1,5*/5 ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Holčičí mexický western s trochou toho francouzského šarmu? V hlavní roli Penélope Cruz a Salma Hayek? Může být. V tradici Viva Maria a Pistolnic (s kapkou Wild Wild West) se to celé jeví jako vysloveně logický krok. Navíc během turné obě sličné divy nabídly hezký příběh vlastního přátelství, které překračuje kontinenty. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek a Penélope Cruz jsou krásné ženy. A to je vlastně všechno, co pro sledování filmu "Sexy Pistols" potřebujeme vědět. Nehraje se zde na nic jiného než na to, že se odhalují jejich vnady, ale pouze v takové formě, aby nebylo třeba cenzury. Povrchní film, který se snaží ukázat sílu žen v tom, že je zachycuje sexisticky čistě pro potěšení pánského publika. Nejedná se o silné hrdinky, které by si vysloužily kultovní status, prostě jen dvě holky, které se tak úplně nedostali na druhou stranu zákona. Steve Zahn jim jen tak přizvukuje, jeho v úvodu dokonalý vyšetřovatel se mění v ňoumu, který je stejně zajímavý jako poslední komparzista. Příběh se pak točí kolem toho, že dvě ženy se snaží dostat zlého muže, který zabil jejich otce, nebo se o to alespoň pokusil. Čím více se ze stopáže ukrajuje, tím méně zajímavé jsou i záběry na dámské výstřihy, kterých stejně ubývá. Obě ženy jsou natolik hodnocené herečky, že ňadra neodhalí úplně zbytečně, pokud to pro roli nemá smysl, a tady by to opravdu smysl nemělo. I když pravda, pro některé by se jednalo o jediný důvod, proč se na film skutečně podívat. Marně se snažím vymyslet, čím by vás ještě film mohl dostat, ale všechno je příliš prvoplánové, takže se smiřte s tím, že je to podívaná, kterou si nejlépe užijete v televizi, když máte doma návštěvu a film si promítáte jenom na pozadí a stejně ho nikdo pořádně nevnímá, dokud někdo nevykřikne větu jako "Hele, ta má ale dudy." Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/zitra-nehrajeme-lovci-dinosauru.html ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel je scénář tak hloupý, že ač jsou herecké představitelky jakkoli symaptické, na lepší než průměrné hodnocení to nestačí. Latinskoamerický nádech měl však vždycky své kouzlo, ať už to byly Pistolnice, Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, či Zorro a ani tento snímek není výjimkou. Hezké kulisy a jemná strunná hudba patří mezi typické ingredience. Dámské duo je rozhodně to nejlepší, co může toto dílko nabídnout. Nad krásou Salmy Hayek se tají dech a společně s Penelope si na plátně skvěle rozumnějí. Jejich společné scény jsou tak pravděpodobně ty jediné opravdu vtipné za celý film. Akce je neslaná nemastná a závěrečný bullet time je vyloženě trapný. Blbůstka na jedno pokoukání. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Penélope Cruz a Salma Hayek téměř zemřely během cesty na plac, neboť letadlu, kterým cestovaly, došel benzín a začalo rychle ztrácet výšku. Nakonec se jim podařilo šťastně přistát. (imro)

Reklama

Reklama