Reklama

Reklama

S vyloučením veřejnosti

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Slavné drama J. P. Sartra, odehrávající se v pekle. V červnu by se dožil sta let dramatik, spisovatel a filozof Jean - Paul Sartre. V duchu svého chápání lidské existence stavěl hrdiny svých dramat a próz do extrémně vypjatých a mezních situací. Taková je i hra S vyloučením veřejnosti, jejíž hrdinové se sejdou na podivném místě, jakoby někým sledováni, a odkázáni jen na sebe a na důsledky svých činů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Faye 

všechny recenze uživatele

Nádherně zahraná představa pekla podle Jeana-Paula Sartra „Žádná fyzická muka tu nejsou a přece jsme v pekle.a přece tu někdo chybí, kat! A to je jen úspora personálu, zákazníci se obslouží sami. “ Každý je katem ostatním, protože..... „peklo, jsou ti druzí“. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jo, tak bylo něco.... 3 pohovky, 3 lidé, socha, sloupy, semtam se přicmrdne ze začátku sloužící se šklebící se potutelností něco sdělí apk dámy a pane, vychutnávejte si to..... ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Na to se nedalo koukat! Nevím čím to je, ale tohle divadelní, neuvěřitelně trapné a nekoukatelné přehrávání(!) s jakoukoli absencí autentického pojetí rolí bylo utrpením, doslova jako bych byl v pekle, o kterém celá inscenace je. Přirozenost byla ta tam. Právě kvůli takovýmhle výkonům a "stylům" "herectví" nechodím do divadla. Ukousal bych se nudou a hanbou. ()

Reklama

Reklama