Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nehoda se určitě stane. Komik Dave Sheridan hraje spolu s Randy Quaidem a Dolly Partonovou v bláznivém filmu, ve kterém se dějí neuvěřitelné věci. Revizor v pojišťovně prostě bere svou práci až příliš vážně! Jako dítě byl Frank McKlusky svědkem toho, když jeho otec, kaskadér "Šílený" McKlusky, předváděl takové kousky na svém motocyklu, až z toho upadl jednou do komatu a od té doby leží bez známek života na přístrojích. Teď už je Frank dospělý. Žije pořád se svými rodiči, vyhýbá se riziku, nosí všechny dostupné ochranné pomůcky a pracuje jako revizor pojistných událostí. Znenadání však přijde o svého parťáka, který byl na stopě zločinu, ale než mohl něco vypátrat, byl zákeřně zavražděn. Frank se chce za každou cenu dozvědět, jak k tomu došlo. Není moc šikovný, nemá zkušenosti, ale dostane nového parťáka - sexy kočku, která mu pomůže vypátrat důkazy o největším pojišťovacím podvodu v dějinách! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi docela hodně připomíná Ace Venturu. On i Dave Sheridan měl ve filmu podobný pohyby a gesta jako Jim Carrey. Já jsem se u toho docela nasmál. Celkově film sice působí jako kravina, ale některý scény mě celkem odrovnaly. Jo a taky jsem rád, že ve filmu pořádně zhanobili Dobrodružství Priscilly, královny pouště. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dave Sheridan zatoužil po hlavní roli, ale film celkově neutáhne. Nijak mu v tom nepomáhají ani herci ve vedlejších rolích a režie i scénář nejsou zrovna výrazné. Moc se u téhle komedie nedá smát protože gagy tu nefungují a Sheridan je daleko lepší jako herec vedlejších rolí. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Myslete si, že jsem totální cvok, ale mě tahle komedie nadmíru pobavila. Hodně ujetá komedie, která v některých místech vypadá až jako parodie, má několik opravdu vtipných míst a výborné herecké výkony. Krom hlavních hrdinů i tradičně skvělý Kevin Pollak. Na tenhle film se dá pohlížet dvěma způsoby - Buď jako na totální blbost nebo na neobvyklý pokus, který dle mého názoru vyšel. Frank McKlusky mě překvapil. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Řekněme pseudokriminální komedie. Tentokrát jsem ovšem nebyl potěšen. Nejedná se o dobrou zábavu. Několik vtiných náznaků, několik pěkných pohledů a jinak nic. Kaše, kaše kaše a nuda. Natahovaná sračka. Autoři měli pocit, že vymysleli zajímavou zápletku, ale ve skutečnosti vymysleli totální shit. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama