Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž je postavený pred elektrické kreslo pre viacnásobnú vraždu žien. Práve vo chvíli popravy však pre technické problémy zariadenie vypovedá službu a poprava sa odkladá. Avšak skôr či neskôr sa uskutoční. Aj keď tento muž môže byť pre políciu užitočný, nič to nezmení na fakte, že poprava raz určite príde. Už čoskoro... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak trošku vykrádež Zelené míle s vrahem, hrajícího trošičku neobvykle Randy Quaid, což mě docele zarazilo, protože já ho znám hlavně jako pošuka příbuznýho rodinky Griswoldovic, přestože se tady toho psychopata zhostil vcelku dobře. Každopádně film jako takový je tak trošku o ničem, stejnak to nakonec skončí tak jak skončit prostě má, tak proč koukat na filmy, kde už od začátku vím jak to dopadne. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Tak trošku jsem to čekal, nebylo to nic extra, "překvapivá" zápletka, poměrně slušný Randyho výkon, klišovitej konec...jednou a dost! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to snad trochu přestřelený počet hvězdiček, protože to je dost nudná rutina bez trochy filmařských nápadů, ale zaujal mě námět první části filmu. Má právo na odpuštění opravdu zlých skutků ten, kdo se úplně změní? ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama