Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjy Taylor (D.B. Sweeney) je nováčik u polície, ktorý sa má dostať do gangu zlodejov áut, vedeného Tedom Varrickom (Charlie Sheen). Taylor sa do svojej role vžije natoľko, že začne žiť ako zlodej áut a zamiluje sa do Varrickovej sestry Ann (Lara Harris). (sliver)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Silná 80's kriminálka, která vás dostane svojí atmosférou - vozy Porsche, drahé obleky, Ray Ban brýle, disco kluby... Oba hlavní protagonisté mi seděli a děj rychle ubíhal, scény kradení Porscháků jsou velmi vydařené, věrohodně rovněž působí i honička. Závěr je pro tento typ filmu standartní a nemám k němu výtky. Takhle by krimi z 80. let měla vypadat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrný film o tom, jak byl policajt převelen na akci, kdy se má vydávat za zloděje aut. Infiltruje se dobře, získá si vztah s hlavním frajerem, kterého skvěle zahrál mladý Charlie Sheen, ale nakonec to někdy musí prasknout. Konec je rozhodně lepší než v případě "Rychle a zběsile", kde je východisko stejné. ()

Reklama

movieretro 

všechny recenze uživatele

Pro mně klasika ještě z dob kdy byli filmy dabovány jedním hlasem,Ovšem dnes již podprůměr, ve své době nedosahovalo ale zdaleka Únosu Aut.Breda Pitta bych ovšem vyškrtl ze seznamu herců, nebot není uveden ani v titulcích a mihne se v roli číšníka zhruba na 5 sec. Pro Silver:domníval jsem se že obsahy jsou vlastní a ne okopírované z IMDb a přeložené. Storyline Benjy Taylor is a rookie cop who goes undercover to nab a gang of car thieves led by Ted Varrick. Taylor becomes too involved and starts to enjoy the thrill and lifestyle of the car thieves, and falls in love with Varrick's sister Ann. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kdo rád krade Porsche, ten se raduje. 1) 26letému velmi přitažlivému Danielu Bernardu Sweeneyovi (policista Benjy) to v přiléhavých džínách moc slušelo (inu baseballista a hokejista se nezapře), 24letý Brad Pitt si ve svém filmovém debutu střihl malou číšnickou roli, v níž ho možná ani nepoznáte a ani 22letý Charlie Sheen nebyl k zahození. 2) Příjemný klasicky udělaný kriminální film, který, pravda, se do filmových análů nezapíše (ani nezapsal), ale sledoval jsem ho s chutí, strávil jsem u něho příjemné chvíle a rád se podívám znovu. V rámci žánru se blíží špičce. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších rolí Charlieho Sheena. Hrá yuppíka, ktorý kšeftuje s kradnutými autami a je tu v životnej forme, kariérne rozbehnutý jak drak, keď sekundoval najväčším hereckým esám tej doby v peckách ako Platoon či Wall Street. Rozhodne to ale nie je iba o Sheenovi. Uveriteľný príbeh, solídna réžia, Poledourisove synťáky, Porsche kam se podíváš, excelentná dobová atmosféra. Osmdesátky jak víno. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama