Reklama

Reklama

Černý přízrak

  • Česko Zjevení (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silniční gang vedený fanatickým Packardem Walshem (Nick Cassavetes) pořádá nelegální závody náhodných řidičů. Pravidla žádná nejsou a cenou pro vítěze je vůz, který prohrál. Závody by nebyly tím nejhorším, ale Packard i terorizuje všechny mladé z okolí a nezastaví se ani před vraždou, když mu dotyčná osoba stojí v cestě k jeho majetnické "lásce" Keri Johnsonové (Sherilyn Fenn). Jenže to neměl dělat, protože Černý přízrak (Charlie Sheen) svou druhou šanci využije beze zbytku. A ani šerif Loomis (Randy Quaid) s tím nic nesvede. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Můžete klidně říct, že jsem primitiv, když mi k radosti stačí, a teď budu citovat kolegu monologa, "dialogy debilní jak noha". Ale když jsem zpracovával titulky k tomuto filmu, byl jsem uchvácen a nechtělo se mi vůbec odejít na toaletu. Film s cynickým a zápornějším záporákem jsem dlouho neviděl. Tenhle příběh uvádějící věčné téma pomsty přinesl do filmu něco zvláštního, alespoň mi to tak připadalo, protože scénář některých pasáží, mi přišel velice originální. A to se cení. A každý, kdo si přečetl můj profil, ví, že nápady jsou to, čeho si u filmů cením nejvíce. A v tomto případě má u mě auto Charlieho Sheena plnou nádrž v podobě pěti hvězdiček. ()

Stranger885 

všechny recenze uživatele

Film z roku 1986 na který jsem se díval poprvé v roce 2014, takže určitá nostalgie mnou proudila, jako když strčíte prst do zásuvky. Klasický VHS film s dobrou hudbou jako z akčňáku z Jean Claudem. Místo něj tady máme hrdinu Charlieho Sheena, kdy pohled na jeho výraz tváře mě neustále rozesmívá :). Film je ale jinak slušný a zajímavý. Dodge/Chrysler M4S na tu dobu dobrá střela. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Komicky hovězí sci-fi béčko,ze kterýho klidně mohl být devadesátkovej kult, ale zabil ho nadmíru stupidní děj,slabá akce a dialogy na úrovni domácího porna. Mám pro tyhle léta a žánr slabost,takže mi to hodnocení trochu rve srdíčko,ale víc si tohle prostě nezaslouží. I přes všechnu tu blbost a nedotaženost to ale má svý kouzlo a v podstatě jsem se v rámci filmový retrospektívy u týhle reklamy na Interceptor i bavil. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky nechutně odfláknutý béčkový videofilm, který je zajímavý snad jen obsazením - začínali tu slavný Ch. Sheen a S. Fenn. Atraktivní může Černý přízrak být snad jen pro vášnivého příznivce motorismu zobrazením automobilového designu a honičkami aut, byť i ty jsou nasnímané neobyčejně stereotypně. Jinak naprostá ztráta času - celkový dojem 15 %. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pokud nebudeš moja, tak tě nebude mít nikdo.......... Spousta nádherných bouráků, halda pěkné hudby, několik hezkých holek a pár šílenců. Vše to promýcháme, necháme kvasit a příběh je na světě. CITÁT - Budem závodit........ Chvilkama je to sice trochu zmatené, ale nehledám v tomto příběhu žádnou logiku - žádnou ani nemá. Je to jen duchařina. CITÁT - Myslím, že je blázen........ Film je věnován památce Bruce Ingramovi, kameramanovi, který zamřel při natáčení tohoto filmu. Ve filmu mimo jiné zazní Billy Idol se songem "Rebel Yell". ()

Galerie (50)

Zajímavosti (16)

  • Na přední kapotě přízraku je několikrát během filmu vidět pětiúhelníkový znak Chrysleru, ale velký nápis Dodge na pomezí zadního okna a víka motoru je vidět jen v poslední scéně s autem. V žádném jiném záběru na tuto část vozu nápis není. (Adrai)
  • Johnny Depp chodil v čase natáčania filmu s herečkou Sherilyn Fenn a preto ju počas natáčania doprevádzal, a býval s ňou v hoteli pre filmový štáb. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno