Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proč neštěstí stíhá slušné lidi? Courteney Coxová, Aidan Quinn a Anthony LaPaglia jsou hereckými hvězdami černé komedie producenta Ivana Reitmana (Beethoven), která vypráví o čestném muži, který se odváží položit si otázku: „Proč právě já?” Seth Warner (Quinn) ztratil vše co mu bylo drahé - ženu, práci i domov. Domnívá se, že to není jen náhoda či shoda okolností. Cítí, že z jakéhosi nevysvětlitelného důvodu se stal terčem Božího hněvu. Když je úplně na dně, ujme se ho jeho švagrová Rachel (Coxová), žijící v něšťastném manželství se svým zkorumpovaným mužem Harrym (LaPaglia). A tak se zrodí bizarní plán na pomstu všemohoucímu. Porušením Desatera chce Seath přimět Pánaboha k odpovědi a díky spletitým událostem, které následují, každý uvěří, že když není co ztratit, je třeba riskovat vše. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (10)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jééé, já myslel, že to jako bude nějaká dobrá komedie a ono to bylo takový dost debilní drama o ničem. Furt tam byl někdo v depresi a pořád se tam řešily kraviny s rádoby dramatickým nádechem. Fakt nuda k posrání, která vůbec nedokáže zaujmout, prostě to nějak uběhne a člověk je rád, že si aspoň zapamatoval název filmu ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ani jedna ze tří hlavních postav není sympatická a všechno jsou docela svině, kterým nemá cenu jakkoli fandit. Zajímavý námět je totálně nevyužitý jak jako komedie (absolutně nevtipná) tak jako drama a jediné, co mi utkvělo v paměti je párání velrybího žaludku! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Komedie bez vtipu, drama bez emocí. Navíc vypravěč je veskrze záporná postava, i když se tak zrovna nechová a hlavní hrdina nesympatický a neztotožnitelný podivín. Vše je pak dotvořeno směšně patetickým závěrem, který nejenže k předchozímu ději nemůže sedět, ale hlavně nechápete, kde se z cynismu a zmatku dostal scénář k zázrakům. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama