Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddaná manželka zoufale hledá vhodné nové tělo pro reinkaraci ducha svého zemřelého manžela, ale čeká na ni spousta nástrah. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že už tu byly zajímavější příběhy a řekněme, že tu byly i lepší herecké výkony, ale řekněme si i kolik hereček se může měřit s hrudníkem Bo. Ona dá do každé role všechno (počítáme-li svršky) - no a herectví v tu chvíli málokdo řeší... Je to kravina, to ano. Ale jsou tu i mnohem horší kousky, které jsou tím ubožejší, čím honosněji se tváří a navíc na ně není tak pěkný pohled. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Dost nevtipná a celkem nemastná a neslaná komedie, ke které se bohužel přes práva na distribuci na vhskách v USA dostalo MGM a teď nás s ní pravidelně oblažuje na svém tv kanálu... ()

Reklama

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Už mi lezie na nervy John Derek so svojou neskonalou túžbou predvádzať svoju manželku v Evinom rúchu po boku slávnych filmových hviezd ( napr. Richard Harris v Tarzanovi ). Toto je však paskvil na ktorý je škoda pozerať. ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 1990 - 4x - Nejhorší film, Nejhorší herečka HR (Bo Derek), Nejhorší herec VR (Donald Trump), Nejhorší režie (John Derek)... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama