Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu záměrně připomíná životní osudy manželky amerického prezidenta Johna F. Kennedyho a řeckého multimilionáře Onassise. Theo Thomasis je jeden z nejbohatších mužů světa. Má peníze i moc a krásnou manželku Simi a úspěšného, ambiciózního syna Nicolase. Když se však náhodně seznámí s Liz Cassidyovou, osudově se zamiluje. Oba přemůže vášeň a navážou milostný vztah, který nemíní brát ohled na nic a na nikoho. Jenže Liz je manželkou senátora Cassidyho, ucházejícího se o post prezidenta Spojených států. Když se Cassidy stane prezidentem, Liz by měla na nějakou dobu své kontakty s Theem přerušit... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

curunir 

všechny recenze uživatele

,,...V POSTUPIME SME TO POSRALI. KDE NÁJDEM ZÁCHOD?" __ J. Lee Thompson bol pomerne významný režisér a Anthony Quinn zase veľký herec, ktorí spolupracovali pri úspešnom filme Delá z Navaronne (mimochodom tiež z egejskej oblasti), no ich ďalší film im už také uznanie nepriniesol. Zorba v postave akože Onasisa nie je rozhodne zlý a predvádza tu výkon v mnohom nezaostávajúci za jeho najslávnejšou úlohou (v slovenčine ho pozoruhodne nadaboval Leopold Haverl), no nezaujatý film on sám ťahať nedokáže. Okrem nahej ženskej a kopy luxusu tak potom tento magnát disponuje prevážne množstvom čírej priemernosti. A ja som pritom zaspal... :-( (4. komentár k filmu) ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Život jen několika málo lidí na světě a zvláště jednoho fenomenálního "extraboháče" minulého staletí.! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film, ktory stoji a pada na hereckych vykonoch Anthonyho Quinna /La Strada 1954, Viva Zapata/ a vybornej Jacqueline Bissetovej /la Nuit Americaine/, exteriery su nadherne, dialogy na urovni : 70 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Čakal som asi niečo životopisné než iba bezduché užívanie si života ľudí patriacich nie do horných 10 000, ale do horných 100. Žiadna práca, iba celoročná dovolenka na veľkých výletných lodiach a v kruhu krásnych mladých žien. Napriek tomu, že Quinn je aj v takejto roli stále sympaťák a ako vždy bravúrne zvláda svoju postavu, na rolu milovníka sa už vďaka svojmu pokročilému veku príliš nehodí. Pekná Bissetová zasa plní rolu ozdoby na už tak drahých dovolenkových výletoch. Viacemenej ale nuda. Jediným fajnovejším momentom je absolútný záver, v ktorom si Quinn presne v duchu Gréka Zorbu, ďalšej jeho gréckej postavy, za súmraku a vĺn Egejského mora sám zatancuje. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama