Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film sleduje šest osudů rasově a sociálně odlišných postav, které spojuje psí útulek v jihoafrickém Kapském Městě. Vede jej mladá běloška Kate, věčně řešící problémy své emočně nezralé matky a vztah s ženatým přítelem. Pomáhá jí vzdělaný konžský uprchlík Jean-Claude, čekající na vystěhování do Kanady, recepční Sharify, pocházející z Blízkého východu a marně se snažící otěhotnět, a veterinář Dr. Morne, mladý vdovec, který tiše touží po Kate. V útulku vypomáhá i místní chlapec Thabo, jehož matka Lindiwe hledá pro svého syna otce. Manželská autorská dvojice, jež kvůli natáčení filmu prodala dům v L.A., zaujatě portrétuje jihoafrickou společnost po skončení apartheidu a vtipně si hraje s paralelami mezi multirasovou společností lidí a psů v útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, na kterém možná někomu bude vadit žánrová roztěkanost, ovšem tím se IMHO spíše podobá skutečnému životu, který než černo-bílý je směsicí ruzných stupňů šedi. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, čekal jsem nějaké sociální drama, místo toho jsem dostal téměř romantikou komedii. Milou, ale klouzající po povrchu. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama