Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desperát Dave Robles (Anthony Quinn) přichází z mexického Del Ria do hraničního městečka Mesa, aby si zde vyřídil účty s obávaným pistolníkem Danem Ritchym (Barry Atwater). Robles Ritchyho v souboji zastřelí a zjedná si respekt vlastníka lokálu Eda Bannistera (Peter Whitney), který býval dříve obávaným střelcem. Bannister nabídne Roblesovi to, že spolu ovládnou město. Robles na tomto špinavém podniku ale nemá žádný zájem... (Pohrobek)

(více)

Recenze (8)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Spíše béčkový western o muži, jenž přišel do maloměsta, které ho pokrytecky využilo, aniž by ho uznalo za sobě rovného. Harry Horner není žádná režisérská třída, takže zaujme především Anthony Quinn, jenž odvádí dobrou práci i tady - jeho postava působí svojí věrohodností, ve srovnání se zbytkem hereckého osazenstva, jako z jiné planety. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Věhlasní, obávaní či pouze své kvality potvrzující pistolníci to neměli lehké. Muž z Del Ria je spíš průměrný western, ovšem nad vodou jej drží Anthony Quinn a také hudební podklad. Čtvrtou hvězdičku přidávám za ukázku některých lidských hodnot, jež bychom měli mít i dnes stále na paměti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Režisér snímku "Muž z del Ria" si řekl, že když má v hlavní roli muže jako Anthony Quinn, není potřeba s tím dělat velké štráchy, a prostě se bude snímek soustředit jen na něj a na jeho postavu. To se také stalo a byl natočen western, který nemá moc velké ambice, ale který ukazuje, že Anthony Quinn snadno zvládne hlavní roli i s méně povedeným scénářem a zaujme vás. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Fantastický charismatický Anthony Quinn v roli Davea Roblese. A to je asi tak všechno... Přesto, kvůli Quinnovi tenhle western stojí za shlédnutí. Trailer: nenalezen ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama