Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tenhle film pro mě znamená úplně nejvíc na světě. Hlavně kvůli tomu, že kamarád prochází naprosto tím samým. Taky je to hudebník a tento film mu v tomto směru velmi pomohl. Když mi tohle přinesl kamarád před dvěma lety domů se slovy: "Není to komedie, přesto se budeš smát a možná místy brečet", tak jsem absolutně netušil, že nekecá. Paul Kaye, jinak nepříliš známý herec, zde podává výkon nejen s velkým V, ale také s velkým Ý, K, O i N. Příběh superůspěšného DJe Frankieho Wildea je story o muži, jenž ke všemu, ne však ku zdraví přišel. Postupem času úplně ohluchne a se životní situací se sžívá opravdu těžce. Zvlášt po tom, co mu žena zdrhne s jeho kámošem. Frankie šňupe tuny koksu a zapíjí to decákama whisky. A když už se rozhodne s drogami skoncovat, medvídek v růžových šatičkách, s kouzelnou hůlkou, mu to rozmluví. Neuvěřitelně silný příběh o totálním vyjetým hovadu, který se kvůli své vrozené vadě stane úplně jiným člověkem.Vivat, vivat a ještě jednou vivat. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Mám rád trance, takže v pohodě zkousnu (možná teda zrovna tyhle tracky jsou až moc moc diskotékový, ale vcelku OK), navíc v moc filmech (a zejména dobrých) divák tuhle hudbu neslyší. Frakie Wilde je sice fiktivní postava, ovšem je podána tak přesvědčivě a její osud je natolik zajímavý a za srdce chytající, že mi to nebylo na obtíž. Hluchý DJ je asi tak platný jako slepý průvodce po horách a bylo mi ho líto a fandil jsem Frakiemu opravdu dost. Rozhodně skvělý film! ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Sledovanie vrcholov a pádov hviezdy. A ešte takej, čo neexistovala. Vsuvky známych osôb nie sú pútavé, a pouvedomení si faktu, že hlavná postava je fiktívny charakter, nemajú ani žiadnu hodnotu. Paul Kaye je ale tak presvedčivý, až mu chvíľu veríte, že jeho postava istý čas mohla chodiť po zemi. O problémoch hviezd a celebrít už boli natočené lepšie filmy, tento sa snaží zaujať hlavne ponúkanou hudbou, no očakávaný dej ňou až tak neosvieži. Poteší ale výkon hlavného predstaviteľa, vtipný boj so závislosťou a rovnako humorná snaha začleniť sa do života ako hluchonemý. ()

Medwídek 

všechny recenze uživatele

Nemá to chybu. Ze začátku se díváte na film, který byste jinak odsoudili: Magor, který droguje jak o duši, chlastá, spí kde s kým a je sprostý jak dlaždič.. ale postupem času se z filmu stává něco víc. Vžijete se do onoho DJ, je Vám ho líto. Myslíte si, že tím, že ztratil sluch, ztratí úplně vše. Upadne sám v pokoji víc a víc do drog, ale je "návrat" do světa je tak... to se nedá popsat. Dělá vše pro to, aby zase žil svou láskou - hudbou a to se mu, i jako neslyšícímu, neuvěřitelně daří. Člověk, co se nevzdá a i přes handicap si jde za svým ... za hudbou, kterou žije ... 5* ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tak pro začatek vyfakujem AngelAngie když ví o hudbě hovno...Co říct o filmu, po hudební stránce nic moc, ale o to nejde, horěí je že být velký neznaboh tak si řeknu že celá takhle hudební maškara je jen o koksu, šukání a penězích. Nezapomenutelné scény s pandou, či co to bylo za medvěda. Dále nezapomenutelné hlášky v čele s ukrutným slovníkem. Jestli to nebylo moc přikrášlené tak smekám před tímto hudebníkem. Nebude trvat dlouho a podobný film se možná natočí i o Tiestovi, Arminovi, Ferrym atd.. pokud si kluci nedaj bacha na volume :) . V autě samozřejmě nestlumým ani kousek ! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)

Reklama

Reklama