Reklama

Reklama

Policajt samurai

  • USA Samurai Cop
Trailer

Los Angeles je sužováno brutálním řáděním Fujiyamova gangu. V džungli velkoměsta existuje jen jeden zákon: mlčet, mlčet jako hrob. Jediný, kdo je schopen postavit se tváří v tvář šíleným zabijákům, je policejní důstojník Joe Marshall, specialista na bojová umění. Jeho přezdívka zní: Samuraj... (Davay Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Lima 

všechny recenze uživatele

Sežeňte druhořadý herce, nebo ochotníky z řad komparzu, natočte to jako sled víceméně nesouvisejících scén, přidejte k tomu mraky a mraky filmařských chyb, které u vás vyvolají záchvaty smíchu, a které je slast zpětně při přetáčení analyzovat, okořeňte mnoha nemotorně zinscenovanými milostnými scénami jak z nějaké špatné Kámasútry a navrch přihoďte nečekané dialogy, při kterých si poprskáte monitor a máte tu Samurai Cop. Ano, tohle je ´The Room´ mezi akčními buddy kriminálkami. A všechnu tu absurditu umocňuje fakt, že stejně jako Wiseau, tak i Amir Shervan to spíchnul s láskou k filmu a s přesvědčením, že točí něco světového. Nevím, jestli tohle už promítali na ´Festivalu otrlého diváka´, pokud ne, tohle je jasný kandidát. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Policejní důstojník Joe Marshall je specialista na bojová umění. Škoda, že nám žádné nepředvedl. A tento "film", to je věc, která se nedá popsat slovy. Tady k tomu, co jsem viděl, nejde říct ani jen jediná věta. Jsou tu jen dva možné způsoby hodnocení, bud' plný počet, nebo odpad, nic mezi tím neexistuje. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tohle je typickej příklad toho když se řekne "osmdesátková blbost". Ten film je tak ujetej že nevim o čem psát dřív, jestli o tom jak se hlavnímu hrdinovi během jedný scény třikrát změní množství vlasů na hlavě, o tom jak v drtivý většině scén nesedí dialogy k tomu jak herci hejbou pusou nebo o tom kaskadérovi co hrál hořícího frajera a když ho hasili tak se rozhlížel na všechny strany a smál se :))) Ten film má víc chyb než minut stopáže a přehrávající herci si to dávaj jak hovado, na druhou stranu z toho čiší taková ta bezstarostnost tý doby kdy jim bylo jedno že vypouští ven takovou hovadinu, a dneska se u toho dá příjemně zasmát. Rozhodně to neni špatnej film kterej chce člověk hned vypnout, jen prostě dnes funguje jako taková komedie a ukázkovej příklad toho jak to vypadat nemá. Pro milovníka osmdesátek je to nátěr jak svině. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

A prý, že Plán 9 je nejhorší film. To asi neviděli toto. Film je někde mezi 5* a odpadem. Je to tak strašná hrůza, až se člověk směje. Souboj, který se odehrává snad na 3 místech, nějak prostříháno. Jediné co se na filmu dalo byl "undercover cop" a "use it before you will lose it". Na konci jsme se dokonce dočkali toho, že se samuraj cop chopí katany, ale výsledek byl spíše hospodská rvačka. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Geniální! Takhle si představuji ryzí odpad, který je tak špatný, až je vtipný. Kam se hrabe the Room, kam se hrabou filmy Tomáše Magnuska, tohle je ryzí odpad přesně v tradici Eda Wooda a je to přesně ta záležitost, která si zaslouží pět hvězd stejně jako odpad! O tomhle veledíle budu mluvit s přáteli ještě roky. Dále telegraficky: sem tam scéna, co nesedí světlem a vlasy, místo nichž je hyper-paruka? ✓. Herectví kvality vycpaného gibona zapadaného sněhem? ✓ vůdce gangu, co má nepěstný knír a obzvláště impresivní odrůdu japonského mulettu? ✓ hrdina, co zesmilní všechny blondýny v okolí? ✓ odhalené blondýnky? ✓ ještě víc odhalená jediná tmavovláska, co je zároveň padouch? ✓ člověk, co po smrti zastřelením padá do mrtvolné pozici tak deset sekund? ✓ osmdesátkový soundtrack a rasistické vtipy černého poldy? ✓ Výše zmíněná paruka, co padá a přidržuje ji protivník? ✓ Zkrátka a dobře, tohle je povinnost pro všechny lidi, co mají rádi film - jednak vás neumětelství na všech rovinách pobaví (snad), druhak si pak člověk víc uvědomí, že dobrej film není taková samozřejmost. "I will bring you his head and I will place it on your piano." ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Celý film se odehrává ve dne, režisér Amir shervan si totiž natáčení během noci nemohl dovolit. (antonchigurh)
  • Mathew Karedas si v průběhu natáčení ostříhal vlasy, proto ke konci filmu nosí poměrně nápadnou paruku. (antonchigurh)

Reklama

Reklama