Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotické drama, v němž se lovkyně stává kořistí
Jonna je ambiciózní třicátnice. Je hvězdou v reklamní agentuře, má muže a dvě děti. Její život se zdá být v každém směru v pořádku. Žije však dvojím životem. Není spokojena s poklidným manželským životem a vyhledává občasná sexuální dobrodružství. Věří, že má vše pod kontrolou. Jedné noci ale vstoupí do jejího života člověk, který ji vtáhne do závislosti, ze které nemůže uniknout. Smyčka se nad Joniným světem posedlosti a lží stahuje doma i v zaměstnání. Alex, mladý a pohledný jachtař, hraje svou vlastní hru – s vlastními pravidly. Jonna si se zděšením začíná uvědomovat, že pro Alexe není ničím jiným, než dalším jménem na už dosti dlouhém seznamu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám velké pochopení pro blonďaté krásky, které si náhodným sexem kompenzují své utrpení - tedy, že jsou příliš bohaté, mají skvělé manžely, zdravé děti a naplňující práci. To rozhodně neznamená, že by mne svrbění mezi hrdinčinýma nohama nějak zvlášť bavilo, protože ona je vlastně spíš nemocná, než nevěrná. Trochu jsem sice doufal, že nadržená paní pozvedne snímek alespoň k průměru při svých postelových dobrodružstvích, avšak ani tam jsem nezahlédl nic, čím bych mohl večer zamachrovat. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Levottomat 2 som nevidel, namiesto toho som sa dostal po jednicke rovno k trojke. Minna Virtanen sa ukazal ako schopny reziser, ktory rozhodne vie filmovat. Hlavnou hviezdou je mlada sympatacka Jonna, ktora vyhladava obcasne sexualne dobrodruzstva, hoci sama ma poriadnu pracu, slusny prijem a poriadnu rodinu. Sexom sa tu rozhodne nesetri : suka sa v kancelarii, na podlahe, na lodi ......Koniec nebol najhorsi, a hlavna sexica je pohladna. 69 % ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Nymfomanie (korektněji tedy závislost na sexu) se zřejmě stala ve Finsku natolik závažným společenským problémem, že o ní natočili film s předvídatelně výchovným vyústěním. Nic to však nemění na tom, že tím nejpozitivnějším na Finsku pro mě stále zůstává režisér Aki Kaurismäki a půvabná krasobruslařka Kiira Korpiová. ()

pipapa odpad!

všechny recenze uživatele

Utěkájtě! Zase jeden podvod jak dělo! Další jeptiška natočila film o sexu/erotice - pravděpodobně pro projekci v klášteře, kde žije, a pro jiné světice, puritány a hovada, kterým stačí ukázat obnažené koleno a oni už si ten zbytek dofantazírují a dokonce si na tom NIC smlsnou...Ve srovnání s Levottomat 1 tohle není žádný Levottomat, ale Nymfománie v cudných a nudných obrazech pro výuku na 2.stupni ZŠ. ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkala: blbost, kravina, nuda. Furt jen š..á s cizíma chlapama, děj veskrze žádnej. Nakonec se upne na mladíčka, namachrovanýho blbce, kterej si užívá pocitu, že ji může kdykoli napráskat. Ale později se mi to rozleželo v hlavě, a teď bych řekla, že to není vůbec špatnej námět. Tohlecto se rozhodně může stát a taky se to děje, není pravda, že jen ženský odmítaj sex, a že jen chlapi maj milenky, a náhodnej sex má taky svý určitý kouzlo, takže proč ne film na tohle téma? A jako bonus super hudba. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama