Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední kasino vypráví příběh profesora matematiky závislého na hazardu, který se znelíbí surovému lichváři. Profesor si ze zoufalství naverbuje tři unikátně talentované postgraduální studenty: Scotta, Elyse a George, a učí je umění, jak počítat karty, aby se vysvobodil ze zajetí dluhů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Klišé na klišé. Profesor matematiky hraje black jack a počítá karty. Dluží peníze náležitě úlisnému kšeftaři z podsvětí. Z kasin ho vyhazují tak si udělá tým z vysokoškolských studentů - jako by se počítat karty nemohl naučit každej bambus. Atd.. Mnohem radši se podívám na záznam reálného poker turnaje než další podobně pitomý film. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Profesor s doktorátem z matematiky má problém, pro Casina je profláknutá postava, takže má zákaz vstupu, navíc má dluhy a věřitel je neodbytný. Jediným řešením se zdá sestavit a vyškolit tým. Po poněkud rozpačitém začátku jeho žáků.. „ zmatečné signály, špatné sázky a vy se k sobě chováte jak staří kámoši“ se začnou konečně penízky hrnout, alespoň pro tým . Jenže Casina nemají rádi, když se peníze přesunují nesprávným směrem a dluh profesora narůstá (bylo potřeba půjčit si do hry a to na vysoký úrok) takže nyní je nutné vyhrát půl milionu $ a to do týdne. Příjemný film, který mě utvrdil v přesvědčení, že já bych si na obživu tímhle způsobem nevydělalajaká škoda! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama