Reklama

Reklama

Beethoven 3

  • USA Beethoven's 3rd (více)
Trailer

Obsahy(1)

George Newton požádá svého bratra Richarda, aby se postaral o bernardýna Beethovena, protože odjíždějí na dlouhou dovolenou do Evropy. Richard si právě pořídil velký luxusní obytný karavan, vybavený dokonce DVD přehrávačem, a chystá se vyrazit se svou rodinou na dovolenou napříč Spojenými státy, během níž se chce pokusit rozklíženou rodinu opět stmelit. Když ostatní členové rodiny zjistí, že je na cestě bude ještě doprovázet obrovský, slintající bernardýn, postaví se rozhodně proti. Pokus nechat bratrova psa v útulku nevyšel, takže Beethoven jede s nimi. Jediná Sára si velkého dobráka okamžitě oblíbí a jen ona si všimne, že je od začátku cesty na dovolenou sledují dva muži ve starém autě. Nikdo z nich totiž netuší, že na DVD, které si Newtonovi vypůjčili na cestu, není film, ale ukradený supertajný počítačový kód, který zloději chtějí získat zpět. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A tady začala má oblíbená psí série jít ke dnu, nicméně trojka ještě i přes tunu infantilního humoru dokáže v něčem pobavit viz ty dva kokoti co celou dobu otravují rodinku no a samo sebou Beethoven. Jelikož jsem jako malá rákoska toho psa žrala (ne k obědu, myslím film) tak dám ze své nekončící milosti a dobroty tři hvězdičky, které si to zaslouží asi tolik jako nymfomanka impotenta ale tak co. Hafiky haf ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu krok vedle.... Tenhle od začátku s jasným důvodem stvořený paskvil bych ohodnotil jako jeden z nejhorších filmů všech dob. Herci se vyměnili, ale na úkor i nejmenší možné kvality a Reinhold u mně klesl na dno stoky. Ten totiž tuhle blamáž pohřbívá svým vzezřením idiota, žel není sám, protože scénář je asi to nejhoší, co lze na poli rodinných filmů vytvořit. Další důvod nejnižšího hodnocení je naprostá nuda a záporáci na úrovni chovanců ústavu a otravného psa a režii vhodnou tak do televize filmu a .... a ... To snad na odpad stačí, ne? ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čokel ťahajúci za sebou trojmetrovú slinu, ktorou nám špiní európske chodníky a očúrava európske kríky. Psík je stále zlatý, huňatý a tým to končí. Malý 5-ročný Jojo sa stále baví, tatkovci spia a ja neveriacky kývem hlavou. A je nedeľa poobede a titulky prespal už aj malý Jojo. Na pokračovanie, môže pomyslieť iba blázon. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Třetí kolo zmatků je tady. Záplava uslintané náklonosti se vrátila, rodina je jiná, bernardýn zůstává. První příběh byl u diváků velmi úspěšný (u kritiků méně), ale takový Kevin McCallister táhl mnohem víc (i ty kritiky). Pokud ale i slabší druhý díl téhle taškařice divák přijal s radostí, ani napotřetí ho chlupatá psí koule úplně nezklame. U mě je to už horší, všeobjímající psí láska a otravně ohrané rodinné hodnoty pokaždé nedávám. Na druhou stranu ruku na srdce: vážně jsme poznali i řadu otřesnějších zastávek. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No mě osobně třetí dobrodružství tohohle psiska zas tak špatný nepřišlo, jasně je to sentimentální, trošku trapný a dost špatný. Ale zase tak hrozné mi to nepřišlo a to z jedné věci a to že se ve filmu neustále něco děje, což by byla třeba u čtvrtého dílu vzácnost(neuvěřitelná nuda). A pes je zase fajn. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Beethoven je uvázaný za zpětné zrcátko karavanu, a když se splaší a utíká, tak je velmi zřetelně vidět jak ho utrhl. V dalším záběru je v pozadí vidět karavan opět se zrcátkem. (Rodriguez)

Reklama

Reklama