Reklama

Reklama

Beethoven 4

  • USA Beethoven's 4th (více)
Trailer

Obsahy(1)

Beethoven u Newtonových trpí nedostatkem přízně, zatím ale musí u nich zůstat do doby, než se jeho majitelé vrátí z Evropy. Matka už má psa dost a pohrozí, že ho dá do útulku. Děti se rozhodnou, že bernardýna přihlásí do kurzu psí poslušnosti. Tam Beethoven opět způsobí zmatky, shodou okolností ale dojde k výměně stejně vypadajících psů. Newtonovi najednou zírají, jakého mají poslušného psa. U Newtonových je teď Michelangelo, vzorný pes z milionářské rodiny Sedgwickových. V bohaté a snobské rodině je zase Beethoven, který tam samozřejmě způsobí úplnou spoušť. Sedgwickovi pro samou práci nemají na svou dcerku Madison čas a ta citově strádá. S příchodem Beethovena se ale všechno změní... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Ok, uznávám, aj toto je totální sragora, na ktorú sa da pozerať jedine z vypichnutími očami z jamiek, pretože toto bolo viac nez utrpenie. Pri sledovaní oblubeho hafkáča som si povedala že jednotka bola vždy fajn, dvojka ušla a zvedla som obe tlapky vzhuru za to, že dvojka nemala mať pokračovanie, proste pisovina jak strop. Dokonca na pejskarku a trénerku jako já bylo tohle kurva těžký dokoukat do konce. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi smutné. Nechme stranou Reinholda a ostatní tragédy, co se rozhodli tomuhle upsat, ale sprosté využití (kdysi oblíbeného) bernardýna je ze strany tvůrců bezmála hyenismus. Projdeme si to: Nenávist po trojce opadla, ale jinak je to stále stejně strašné. Záměna tu už byla stokrát a stokrát lépe zvládnutá. Špatně je všechno, a proto radím dát ruce pryč. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A je to tady, od tohoto dílu, začala být má oblíbená psí série lehce debilní. Teda ona už trojka byla na hraně, ale pořád se to ještě na třech tlapkách udrželo. Nicméně mě to neodradilo a viděla jsem i pětku. Jelikož už to nějakej ten pátek je, oživím si jí. Třeba mě nadchne více než posledně (pochybuju) . Ale pokud se nacházíte ve stavu zhuleném, tak se pár scének chytí, hned Vám je vyjmenuju. Tak dobrá byla třeba ta....no...jak tam...seru na to ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ano je to jen prodlužování stále toho samého. Beethoven měl mít pouze dva díly, které by bohatě stačily, jenže někdo si řekl, že se musí natočit dalších X dílů, aby se na tom vydělalo pár doláčů, i když to bude stát za prd. Ono to zase není úplně příšerný, jenže se na to stačí podívat pouze jednou a máte na několik let vystaráno. Je to spíše pro ty děti a rodiče u toho můžou v klidu usnout. Horší průměr. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Nejpovedenější díl po druhým dílu. baví mě jak si nechtěně dvě rodiny vymění psy, aniž by o tom věděli. Je to fakt zábava to sledovat a všechny ty momenty hlavně u těch, co unesli Beethovena. Nejvíc se mi ale líbí jak ten otec učí Beethovena, který neni Beethoven, hrabat se v popelnici a jíst odpadky. Bohužel nic se ale nevyrovná rodině Newtonových v prvním a druhým díle. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama