Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norma Michaels (Lucille Ball) a Malcolm Michaels (Art Carney) jsou manželé, které právě přepadne krize středního věku. Po neshodách se nakonec rozhodnou, že začnou každý žít svým vlastním životem. Problémy nastanou až když si uvědomí, že nejsou již tak mladí, a ne vše jde tak, jak by chtěli. Možná by se k sobě mohli vrátit? Půjde to ještě vůbec? (Terva)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sháněl jsem celý film, jenže nakonec jsem vzal zavděk alespoň scénou s Arniem. Moc tady toho neodehrál, ale stačil předvést své přirozené charisma a ukázal se pravděpodobně v nejlepší formě v jaké kdy ve filmu byl. Vzhledem k jeho sportovní kariéře, snad i v životě. I když to tak nevypadá, tak se tu setkaly dvě obrovské legendy. Tehdy to byla Lucille Ball, která pomohla začínajícímu mladíkovi. Za deset let už by se role prohodily, a Arnie by do svého filmu přizval ji. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen scénu s Arniem - je radost ho vidět takhle na začátku kariéry kdy mu Lucille dala šanci a pošoupla ho ke slávě.  Navíc tu má rozkošně bizarní italský přízvuk. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Norma a Malcolm Michaelsovi se vrací domů ze svatby své devatenáctileté dcery Lindy, ale dostanou se do hádky a Malcolm se následně rozhodne opustit ženu krátce před pětadvacátým výročím jejich svatby... Arnold Schwarzenegger se objeví v šestiminutové scéně jako masér Rico, který dává masáž Normě ve chvíli, kdy se Malcolm vrací domů pro oblečení. Arnold určite od filmu Hercules in New York (1969) udělal pokrok ve své angličtině, ale ještě nějaká ta slova jako například ložnice (místo bedroom říká "beybrum") neúmyslně komolí. Sitcomový potlesk a smích v audiostopě byl docela rušivý. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama