Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie jak strčit mladší sestřičku do zapnuté trouby, aneb jak se zbavit té starší, která chudák skonala, když přistihla svého milovaného chotě na loži se svou mladší sestrou. V této komedii najdete opět známé herecké obsazení, výborné herecké výkony a pobavení. (Video-Spoj)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

V českém znění: Dagmar Čárová, Tomáš Juřička, Jiří Zahajský, Gustav Bubník, Zuzana Schulzová, Jan Kalous, Klára Šumanová, Tonda Navrátil. Chudák Judge Reinhold, který stejně jako diváci musí absorbovat všechny výstřelky jeho dvou dam na zabití. Kdyby to bylo alespoň komediální, ale Enid Is Sleeping je přesně ten typ zábavy, kdy se budete rozčilovat od začátku do konce. No schválně, jen to zkuste. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek u nás vyšel pod názvem "Kam s její mrtvolou" na videokazetě firmy Videospoj. Originální název tam byl tušim "Over her dead body". Dobrá nenáročná komedie s pěknou E. Perkins. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Milujem čierny humor a komédie na ňom postavené, ale táto fraška s "mŕtvolou" sa vôbec nevydarila. Drvivú väčšinu času sledujeme Perkins, ako sa vozí so svojou mŕtvou sestrou a rozpráva sama so sebou. Keby len to, ale rozpráva hovadiny, z ktorých buď zaspíte alebo to vypnete. Jediným plusom je Jeffrey Jones, no je ho tu zúfalo málo. Keď dobrú komédiu s mŕtvolou, tak Víkend u Bernieho. ()

uncle 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, příjemná komedie. Jenže tohleto je právě ona videokazeta, jen přetáhnutá na DVD. Takže ořezaný obraz na 4:3, kolísavý zvuk při muzice a dokonce zvlnění pásku v počátku filmu......Asi jsem hnidopich, ale za 70 kč bych očekával alepoň kvalitu....možná jsem sám... ()

John80 

všechny recenze uživatele

Keď manželka nájde svojho manžela v posteli so svojou sestrou dopadne to menšou vraždou a začína otázka aký má názov filmu s veľmi zaujímavým koncom filmu 2* ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama