Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1979 začal Sovětský svaz pracovat na přísně tajném výzkumném projektu, jehož cílem bylo vytvořit člověka s mocnými telepatickými a telekinetickými schopnostmi, kterého by bylo možno využít pro vojenské účely jako zbraň hromadného ničení. Jedním z pokusných objektů se stal také malý Jerry Cheminsky a jeho sestra Silvia, kteří žili se svým otcem v chudém domku kdesi v Bulharsku. Jedné noci k nim vtrhlo komando, otce bez milosti zastřelili a unesli obě malé děti, u nichž se projevily známky telepatických a telekinetických schopností. O několik let později je americké komando pod vedením zkušeného Evana Minka pověřeno úkolem proniknout do přísně střežené laboratoře v bulharských horách a ukrást dokumentaci projektu. Plán selže a komando je obklíčeno sovětskými jednotkami. Mink je jediný komu se podaří přežít, je však nucen zůstat inkognito ve Východním bloku. V roce 2000 už jsou naživu poslední dvě pokusné osoby. Jerry a jeho sestra Silvia, kteří však byli během projektu od sebe odděleni. Jejich schopnosti telepatie a telekineze dosáhly opravdu úžasné síly. Během jednoho z tréninků Jerry zjistí, že v budoucnosti budou jeho mysl a schopnosti zneužity jako zbraň. Rozhodne se uprchnout a najít svou sestru. Jeho únik z utajené vojenské laboratoře v přísně střežené výzkumné oblasti vyvolá mezi odpovídajícími místy paniku. CIA i KGB rozpoutají štvanici ve snaze dopadnout odjištěné lidské zbraně dřív než v pomstě rozpoutají peklo. Zahořklý Mink, který stále žije ve východním bloku, je znovu kontaktován svými nadřízenými a zasvěcen do tajné operace s tím, že pokud se mu podaří splnit úkol, dostane možnost vrátit se zpátky do Spojených států. Jeho úkolem není nic menšího než najít Jerryho a Silvii dřív než Rusové a dodat je nadřízeným nebo, pokud to nebude možné, je zabít. S pomocí zbraňového experta Hanse Martina a parapsycholožky Jules Stentonové pronásleduje Mink prchající dvojici, která je nucena stále častěji využívat svých schopností, aby tak dobrého stopaře, jakým Mink stále je, setřásla. Evan však brzy zjistí, že za jeho úkolem se skrývá mnohem víc než mu nadřízení prozradili, a jeho už tak velká nenávist k bývalému nadřízenému Rojackovi je znovu posílena. Navíc se postupně mění jeho vztah k prchající dvojici. Dokáže dokončit svou misi nebo se nakonec přidá na jejich stranu a pokusí se je zachránit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Juj, to je ale debilní. A ty animované dodělávky... Chyba lávky... Tenhle rejža Mitch Cox, to je ale velký kormidelník, vplujte s ním do říčných vod sraček, žumpáren a blivajzů... "Vždycky jde o prachy doktore, jak myslíte, že jsme vyhráli studenou válku, vyssáli jsme vás..." Jojo, svatý slova, vysrali nás klucí, jen ten doktor měl být raděj psychiatr. Trrrrrrrrr... Bum bum, prásk, pic ric... Kurva hic... - - - P.S. Uvedla onanová Nova. Céčko déčkem oplodněné... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Ubohost po všech stránkách. Takových v tuto noční hodinu (většinou kolem půlnoci a později) běží na komerčních televizích týdně několik.. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Film bol zlý o tom ani slovo ale ja som sa pri ňom nenudil až tak že by som ho musel ohodnotiť odpadom. Proste film ma chytil a aj trochu bavil. Herci a herečky boli docela fajn. Aj ked vyzuálna stránka film pokazila najviac musím povedať že som videl aj horšie efekty. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Film je dokonalostí sám o sobě! Bože co se to v poslední době děje, že každej kdo má do prdele díru točí film, má hovno prachy a všude sere digitální nekoukatelné sračky v podobě vrtulníků, letadel a satelitů!!! Celkem stejný případ jako Krysy s Ronem "Hellboyem" Perlmanem... Už nikdy více, u mě za 0%! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama