Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a prasátka z porcelánu (E47)

(epizoda)
  • Francie Maigret : Les petits cochons sans queue (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Francie, 2004, 1 h 26 min

Kvůli nedbalosti mladého inspektora Launeyho se Maigretovy otisky prstů dostaly na nůž, který sloužil jako vražedná zbraň. Maigreta osloví pokojská z hotelu, kde bydlí, a požádá ho o pomoc pro svou přítelkyni Germaine. Půvabná Germaine Blancová je profesorkou tance. Taneční sál, kde dávala hodiny, zavřeli a ona ztratila práci. Zmizel i její manžel Marcel, s nímž je oddaná teprve měsíc. Germaine projevuje silné antipatie ke každému, kdo pracuje u policie, Maigreta nevyjímaje. Navzdory tomu je Maigret ochoten jí pomoci, i když je přesvědčen, že ví mnohem víc, než je ochotná prozradit. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je jeden z těch vůbec nejlepších. Je milý, je krásně napsaný (a samozřejmě opět famózně zahraný, nikoliv jen ze strany Bruno Cremera) a dějově je jeden z nejzajímavějších vůbec. Mezi hlavní dvojící to krásně jiskří, postava Germaine je výborná a pointa je též skvělá. Samozřejmostí je taky skvělá hudba a krásná atmosféra dobové Paříže. Tahle epizodka je v červených číslech zcela právem. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moderní žena hledá svého muže, příliš nevěří policii, ale do mužných rukou komisaře Maigreta se nakonec přece jen svěří. Ale zase tak úplně mu nedůvěřuje, takže se snaží po svém muži pátrat na vlastní pěst. Soukromá iniciativa madam Blancové Maigreta pěkně štve. Mezi ústřední dvojicí to hezky jiskří a opět zazní něco bonmotů. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama