Reklama

Reklama

Brand Upon the Brain!

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Pafl 

všechny recenze uživatele

Tak jako jeho kolega Jodorowski, i Guy Maddin to má nahnutý s mámou (není divu, že psychoanalýza a surrealismus jdou tak dobře dohromady). Matka na něj neustále dohlíží pomocí přístroje, který umožňuje lidem kteří se navzájem milují, být v kontaktu na dlouhou vzdálenost. Přístroj je vynálezem Guyova otce, který tráví všechen svůj čas v laboratoři sirotčince, kde vyrábí nektar, jehož pomocí se dá omládnout a dokonce i znovu obživnout. Surovinou pro výrobu nektaru jsou .... Další nápaditý majstrštyk Guy Maddina. Všemi desíti. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Druhý film ktorý som videl od surrealistického tvorcu menom Guy Maddin. Nie, jeho štýl sa mi rozhodne nepáči. Videl som od neho ešte predtým Tales from the Gimli Hospital , a to považujem asi za najnudnejší surrealistický film aký som videl. Neskutočne mi vadí to, že mieša prvky nemého filmu tridsiatich rokov, do ktorých potom vkladá prvky dnešné. Prehnané hranie hercov plus zvuk, to je hrozné. Takmer identický obraz kinematografu a následné premietanie v širokouhlom obrazu. Sú to iba detaily ale kazili dojem už aj tak nezáživnému obsahu na ktorý sa nedalo dlho sústrediť. užívateľ Pafl tohoto tvorcu porovnáva z Alejandrom Jodorowskim, čo je úplne zarážajúce. Týchto dvoch by som neporovnával, keďže hrajú v úplne iných ligách. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zneklidněný z toho, jak sázím Maddinovi jednu pětku za druhou. Obvykle se snažím hodnocení u režisérů nějak vystupňovat. Jenže u Maddina každý film jako by byl nejen jediný film, jaký kdy natočil, ale i jediný film, jaký kdo kdy natočil vůbec. Brand Upon the Brain! překypuje vnitřní energií jako ta nejvíc vtahující noční můra, je to svět, který by nemohl být plnější a využitější. Hrozně mě baví se do toho ponořovat. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama