Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Arius 

všechny recenze uživatele

Prívlastok drsný horor by som tomu nedával,miestami náznaky atmosféry,žiadny velký bitúnok, bola to skôr taká všehochuť,objavilo sa tu všetko nekonvenčné a tabu no v umiernenej podobe. Herecky tomu velil skvelý Cassel. Pomerne netradičný horor(?) so skvelým záverečným záberom na tú "milú šťastnú" rodinku. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

New French Extremity? Asi pravdepodobne nie. Skôr (skoro) horrorová kravina, ktorá má však miestami veľmi dobré nápady, úchvatnú zbierku čudesných hercov a poctivé úchylnosti, že pod 3* ma svedomie nepustí, hoci, ako som vravel, film za veľa nestojí. Partia chalanov, klasický vymetávači diskoték, sa na Vianoce dostanú na vidiek, k rodine jednej kamarátky. Obyvateľstvo je tam, ako štandardne, veľmi pohostinné, ale už z výzoru je divákom jasné, že sú veľmi zaostalí a pravdepodobne sa množia medzi sebou, rodina.nerodina. Výber hercov bol neskutočne vydarený, neviem a ani si nechcem predstaviť odkiaľ také držky mohli vyhrabať. Ako snímka pomaličky postupuje, dozvedáme sa, že rodinka na čele s milým Jozefom je banda Satanistov, ktorý sa tešia a pripravujú na rituál, na ktorom potrebujú aj obete. ()

Reklama

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Nářez, jedním slovem... Totální úchyl Vincent Cassel, to je prostě takovej úchyl, sám vypadá jak ten jeho vopelichanej kozel, lítá tam celej film ve faldovkách a dvou svetrch, špinavej vod hoven a hlíny zasedne i k štědrovečerní tabuli na který servíruje toho svýho kozla...no síla...a ten ksicht hnusnej, fujtajksl himlhergot šůviks kurev tisíc! Sakra, ten chlap umí zahrát skrytý úchyláka jako de Reise v Johance i megaúchyla jako tady toho kozíhoführera. Krev teče, oči se loupou... Nebo ta parta šerednejch pubescentů z vokolí...jeden mi navíc strašně připomínal jednoho známýho člověka z mýho oboru:D:D:Dto nic, to si dělám, jakože jen já se směju tomu vtipu. Hm, koukám že ani muj komentář nebude moc souvislej. Fakt ta parta hnusáků byla jak ztělesnění hroznýho snu, návrat do středověku mezi nemytý lidský prasata, jako když si Bonifác spletl pana Gulárda s Žakujem....opravdu něco strašnýho. Ano, myslím, že jak napovídá oficiální text distributora, tak pastevec Jozef je opravdu excentrický. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

94 minut šílené jízdy, na kterou to ze začátku ale vůbec nevypadá. Vlastně, než se objeví Vincent, pak už tenhle film nabírá oporavdu zběsilé tempo, které se zastaví až úplně na konci. Byl jsem v hodnocení dlouho na vážkách, ale za posledních pět minut to zvednu na čtyři. Takovou pěkou panenku už jsem dlouho neviděl. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení, které je především zásluhou ve filmu krásně odpudivého, výstředního a poblázněného Josefa (V. Cassel). Již začátek filmu nám napovídá, že ve Francii něco o filmu vědí a také to umí prodat. Není to film pro každého. Trocha násilí, vzrušení, erotiky, ale hlavně ta podivná pachuť něčeho zkaženého dělá z tohodle hororu nevšední zážitek. Je to dáno kombinací prostředí diskotéky, poté změna v osamělé panství, podivné postavy, vzrušení, realistické dialogy a hlavně výběr postav se povedl. Celou dobu si říkáte, na tomhle místě bych teda nechtěl být. Vynikající hudba (hlavně na začátku na diskotéce), herecké výkony Cassela a i ostatních na špičce a i nakonec i nějaká ta menší, povedená zběsilá bitka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama