Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa chaoticky začína v rovnakej chvíli, ako sa končila jednotka... a rovnako chaotické to zostane aj po zvyšných 120 minút. Čo je mimochodom na komédiu dosť vražedná minutáž. Priznám sa, že neznášam túto sériu, je strašne zlá a nesympatická a to vrátane obvykle veľkého sympaťáka menom Jean Reno. 30 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů rytíře Godefroye a jeho sluhy Jacquouillee začíná tam, kde předchozí příběh skončil. Opět se tedy dějství nese v trhlých taškařicích, komedianství, sitkomu a grotesky, byť už poněkud umírněnějším. A není divu. Navázat na takovou zběsilou jízdu není žádná prča. Zvláště když divák ví, co očekávat. Na kolena snímek ale sráží hlavně jeden závažný fakt a tím je výměna herečky pro postavu Frénégondy de Pouille alias Béatrice de Montmirail. Valérii Lemercier vystřídala Muriel Robin a marná sláva, není to už prostě ono. Muriel se sice snaží seč může, ale když je někdo spojen s určitou tváří, divák už takovou změnu většinou prostě nevezme. Věci se tedy opakují a byť se říká, že opakovaný vtip není vtipem, i zde mnohé situace pobaví. ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

O hodne hodne horsie ako jednotka. Na celkovom dojme sa musela nevyhnutne podpisat absencia Valérie Lemercier ktora v prvom dieli vyborne sekundovala ustrednej dvojici Reno-Clavier. Pribeh tu nie je na zahodenie, horsie to je so spracovanim. Prvy diel Navstevnikov ja osobne povazujem za jednu z najlepsich komedii vobec a toto rozhodne neni ani len dostojne pokracovanie. Kto jednotku videl objavi tu strasne vela kiksov/ako logickych tak scenaristickych/ ktore nepasuju do pribehu. Nebolo to ale zasa az take spatne aj ked moje hodnotenie v tomto pripade nie je objektivne pretoze skoro celu hviezdu pridavam len z ucty k prvemu filmu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O dost slabsie ako skvela jednotka, ale po dejovej stranke to pekne nadväzuje a objavia sa tu vsetky pôvodne postavy. Len jednu tu hra ina a o dost otravnejsia herecka. Ale lepsie ako keby jej postavu vyskrtli. Vtipy sa do velkej miery uz len opakuju a hlavne Clavier pôsobi casto otravne tym, ze sa sprava ako debil. Ale sem tam sa zadari aj nieco vydarene a s odstupom casu to uz nepovazujem za taku katastrofu ako ked som to videl prvykrat. Najmä ked to porovnam s najnovsou otrasnou a uplne zbytocnou trojkou. Myslim tu z roku 2016. Ten diel z roku 2001 je remake jednotky a nie trojka ako si kopa ludi mysli. Z dabingov je lepsi ten druhy od CT, ktory do velkej miery zachovava obsadenie z jednotky. 5/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než minule, ale pořád to byla docela p.r.d.e.l. Hašení požáru v domě nemělo prostě chybu. Je sice pravda, že se tu a tam objevily nudné pasáže, ale i tak si zachovalo tohle pokračování stejného humorného ducha, jako jeho předchůdce. Jak Reno, tak i Clavier předvedli opět solidní výkon, za který se určitě stydět nemusí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Když hrabě Godefroy (Jean Reno) a Jacquouille (Christian Clavier) ukradnou policejní auto a řítí se neřízeně z lesního srázu na silnici, tak těsně před tím, než se na ní dostanou, lze v záběru z vozu směrem k silnici v levé části obrazu zahlédnout štáb, který stojí na silnici. (Mr.Hudson)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)

Reklama

Reklama