Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Frederika 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti Návštěvníkům trochu chybí konec a trochu děj - neviděla jsem předchozí díl, což ale ničemu nevadilo, protože děj jedničky je na začátku filmu shrnut, ale Návštěvníci 2 na mě prostě působili víc jako dílo, které dohromady pojí vtipy, zábavné scénky a geniální hlášky než příběh hlavních postav. A abych nezapoměla - stojí za to shlédnout dabované, neb dabing pana Trávníčka a ostatních je famózní, a to nejen po stránce hlasové ale i slovní a stylistické. Opravdu jsem se bavila :) ()

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová kalamita. Naprosto příšerná dvojka je diametrálně odlišná od docela dobrého prvního dílu. Christian Clavier má svůj scénář vyhrocený do absudna, přehrává, a nedá se na to koukat a není v tom sám. Chudák Jean Reno byl o poznání lepší, ale ani on nemohl v této francouzské komedii "amerického typu" zazářit. Pokud ste navíc viděli verzi s českým dabingem, kde Claviera jako bonus navíc dabuje uřvaný a zcela trapný Trávníček (časy dobře nadabovaného Hawkeyho, nebo Terrence Hilla jsou ty tam), jsou to ty největší mínusy naráz. Méně jak 10%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rytíř a jeho sluha ze středověku podruhé u nás a snad ještě ztřeštěnější než předtím. Ve druhém pokračování je dostatek toho, co bylo nedostatkem jedničky. Až na jedno. Je to poměrně zamotané a mírně se ztrácí přehlednost. Na dvojce se evidentně nešetřilo, a oproti skromně působícím předchůdci, se produkce plácla přes kapsu. Triková a technická stránka vypadá mnohem nákladněji. Rovněž výprava je propracovanější. Děj, jak už jsem zmínil v úvodu, je oproti jedničce poměrně překombinovaný, ale stále ještě velmi invenční, a co je hlavní, pokračování je vtipnější, bláznivější, dynamičtější a možná nebýt stěžejního nápadu z jedničky, bylo by to na plný počet. Dvojka přechody v čase využívá ztřeštěným způsobem a vznikem absurdních situací a gagů. Jean Reno & Christian Clavier do toho šli opět naplno a dali vzniknout pokračování, které svůj originál dokonce předčí. 80% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jacquouille la Fripouille představuje zbraň hromadného ničení, demoliční rádius má delší než střela s plochou dráhou letu a smrdí víc než pěkně uleželý sirovodík. Já bych řekl, že vtip je zcela na úrovni jedničky. Vůbec nerozumím tomu, oč by měl být tenhle díl horší než první..........?? "Zaříznout!" ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)

Reklama

Reklama