Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

I když jsem jako malý viděl první díl, přesvědčený o tom, že každý film s pořadovým číslem 2 a více je děsný, netušil jsem, o co jsem přišel. Až po několika letech jsem si pustil druhý díl této bezvadné komedie. Neskutečná pecka. Smál jsem se od začátku do konce, byl jsem napnutý od začátku do konce a dle mého názoru možná o malinko lepší než první díl. Prostě výborná francouzská komedie. Plný počet a ještě něco navíc. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých návštěvnících, přišel i druhý díl, který už je o něco slabší. Středověká mluva a hlášky z ní plynoucí jsou opět skvělé, ale co mi na filmu vadilo, byli podivné postavy z přítomnosti, které jednaly nerozumně a nelogicky a to především postava Beatrix, kterou si tentokráte střihla nějaká úplně jiná a nesympatická herečka, která roli totálně nezvládla. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rytíř a jeho sluha ze středověku podruhé u nás a snad ještě ztřeštěnější než předtím. Ve druhém pokračování je dostatek toho, co bylo nedostatkem jedničky. Až na jedno. Je to poměrně zamotané a mírně se ztrácí přehlednost. Na dvojce se evidentně nešetřilo, a oproti skromně působícím předchůdci, se produkce plácla přes kapsu. Triková a technická stránka vypadá mnohem nákladněji. Rovněž výprava je propracovanější. Děj, jak už jsem zmínil v úvodu, je oproti jedničce poměrně překombinovaný, ale stále ještě velmi invenční, a co je hlavní, pokračování je vtipnější, bláznivější, dynamičtější a možná nebýt stěžejního nápadu z jedničky, bylo by to na plný počet. Dvojka přechody v čase využívá ztřeštěným způsobem a vznikem absurdních situací a gagů. Jean Reno & Christian Clavier do toho šli opět naplno a dali vzniknout pokračování, které svůj originál dokonce předčí. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O dost slabsie ako skvela jednotka, ale po dejovej stranke to pekne nadväzuje a objavia sa tu vsetky pôvodne postavy. Len jednu tu hra ina a o dost otravnejsia herecka. Ale lepsie ako keby jej postavu vyskrtli. Vtipy sa do velkej miery uz len opakuju a hlavne Clavier pôsobi casto otravne tym, ze sa sprava ako debil. Ale sem tam sa zadari aj nieco vydarene a s odstupom casu to uz nepovazujem za taku katastrofu ako ked som to videl prvykrat. Najmä ked to porovnam s najnovsou otrasnou a uplne zbytocnou trojkou. Myslim tu z roku 2016. Ten diel z roku 2001 je remake jednotky a nie trojka ako si kopa ludi mysli. Z dabingov je lepsi ten druhy od CT, ktory do velkej miery zachovava obsadenie z jednotky. 5/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Druhé setkání s Návštěvníky bylo snad ještě o něco lepší než to první. Christian Clavier dokonale zastínil Jeana Rena, jako sluha je naprosto nezapomenutelný. První díl působil jako blesk z čistého nebe a musím říct, že i tak působí tento. Bavila jsem se stejně dobře a doufám, že to tak už zůstane a ani přibývají roky a reprízy na tom nic nezmění. Byla by to velká škoda. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama