Reklama

Reklama

Felix a Rose - Láska po francouzsku

  • Česko Felix a Rose (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdyby nebylo stávky na pařížském letišti, ti dva by se určitě nepotkali. Jejich životy i povahy jsou úplně odlišné. On utíká za ženou, o které si myslí, že ji pořád miluje. Ona utíká od muže, o kterém si myslí, že ho už nemiluje. On má letět první třídou z New Yorku do Mnichova. Ona má "last minute" letenku do Mexika. On je na pokraji nervového zhroucení, ale nehodlá si to připustit. Ona si poprvé uvědomuje, že její dosavadní život byl omyl. On je diskrétní, mlčenlivý a uzavřený. Ona je upovídaná, nepřehlédnutelná a nepřeslechnutelná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (50)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento francouzský film není špatný a je i docela komický.Mně se docela líbil.Mám totiž rád ústřední dvojici-Jean Reno a Juliette Binoche.Přitom herečku Binoche znám hlavně z filmu s Johny Deppem-Čokoláda.Tento film si mě docela získal.Je o tom,že protiklady se přitahují-tichý kuchař v podání Jeana Reno si zde zamiluje shodou okolností excentrickou kosmetičku.Co dodat?Příjemná francouzská komedie na deštivý den docela potěší...Za mě 3 hvězdy a nadprůměrné hodnocení 60 procent. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Malinko slabších 60%. Takový malý příjemný filmík, který nenadchne ani neublíží. V podstatě se téměř nic neděje a film si tak pěkně plyne až do konce. A najednou člověk zjistí, že se toho stalo asi hodně. Film jednoznačně táhnou oba hlavní protagonisté, především Jean je fantastický. Nebýt jich, tak by film asi nebyl takovým, jakým je. Na jedno kouknutí a navození příjemné nálady super! Nic víc ale nelze čekat. Howgh! ()

Reklama

fujarik 

všechny recenze uživatele

To má být napodobenina amerických romantických komedií? Toto má být snad vtipné nebo romantické? No to snad scénáristé nemysleli vážně! J. Reno je sice uveden v netypické roli, která mu moc nesedí, ale příběh filmu by se dal shrnout do jedné věty. "Tak dlouho se potkávali, až se do sebe zamilovali". ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Bez Jeana Reno a Juliette Binoche by to byl jen banální příběh dvou v tu chvíli osamělých duší, které se hledají, ale ještě o tom neví. On to je! banální příběh, ale On i Ona mají charisma, i kdyby stáli na poli v pytlích od brambor, takže se s ubíhajícím časem přistihnete, že jeho kuchaři a její kosmetičce držíte palce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +závěr -je to pouze taková romantická jedohubka s prostinkým dějem/// Je to taky film postavený pouze na dvou hercích a je to taky film o tom jak je jednoduché se zamilovat. Moc jsem od toho nečekal, ale kvůli Renovi jsem se na to mrknul. Chtěl jsem ho vidět i v jiné roli :-)/// Celkem 40%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Danièle Thompson napísala scenár k filmu už začiatkom 90. rokov s tým, že bude produkovaný niektorým z hollywoodskych štúdií. (m.a.t.o.)
  • Postava Rose je pomenovaná po Rose Luxembourg, poľskej socialistickej aktivistke, ktorá bola zavraždená v roku 1919. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama