Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Poslat svou ženu do postele k jinýmu, aniž bych věděl, že jsem jí tam poslal je báječná myšlenka. Tohle se může stát jen manželům špionům a je to přesně ten jedinej důvod proč nejsem špión. Ovšem zase z opačného konce, kdyby mě manželka posílala do postele jiných krásných dívek, tak to už má docela své kouzlo. No, ať tak nebo tak, určitě by pak byly zajímavé romantické večeře a ty zážitky z práce pak. "Miláčku dneska jsem šoustala s tím arabem, abych z něj vyyšoustala, kde se schovává Usáma bin Ladin. Asi za to dostanu státní vyznamenání a co ty lásko jak bylo u tebe v práci ?" "Nic moc miláčku, já zase šoustal z manželkou ministra iránský vlády, abych z ní dostal, kde manžel schovová jaderné zbraně." Tomu se říká vztah plnej romantiky a tomuhle filmu se říká film plnej bláznivýho humoru. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka Poire, Clavier a Reno sa dali prvy raz dokopy a vznikla z toho ich najlepsia komedia, ktora mi po rokoch sadla viac aj ako prvy Navstevnici. Humor vyplýva zo situacii a nie z primitivneho pitvorenia sa. Tentokrat tu je za toho prchlivca utrhnuteho z retaze Reno a Clavier je za toho serioznejsieho. Zatialco Reno Claviera neustale terorizuje, tak Clavier Rena dohana k sialenstvu. A po cely cas to je neskutocna zabava so zbesilym tempom a skvelymi oldschool akcnymi scenami. Zapletka je spravne blazniva a prekombinovana. Okrem ustrednej dvojky tu su aj vtipne vedlajsie postavicky. A cele to korunuje genialny CZ kinodabing. Take filmy a ani dabingy sa uz dnes netocia. 8/10. ()

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná špionážní komedie stavící na hereckých výkonech Jeana Rena a Christiana Claviera, hudbě Erica Leviho a režii Jeana Marie Poiré. Ano, je to blbost, ale musím se přiznat, že když jsem to viděl ve třinácti letech v kině, tak jsem mnohokrát spadl smíchy na zem. Od té doby jsem to nesčetněkrát viděl na videu a vždy se u toho skvěle bavím. Škoda, že soundtrack je prakticky nesehnatelný. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Christian Clavier je blázen. Tak to musíte brát a když se s tím smíříte, u komedií, v nichž hraje a které píše, se docela dobře pobavíte. Já mám z francouzských komedií taky radši ty od Francise Vebera, ale nepohrdnu ani ztřeštěností tohoto typu. Celkově ten film sice nedrží moc pohromadě, ale jednotlivé scény jsou docela slušné a místy (některé společné scény Claviera a Rena) až skvělé! 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)

Reklama

Reklama