Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

zigy 

všechny recenze uživatele

Tohle nemůže zachránit ani poctivý barrandovský dabing z počátku 90. let (mimochodem neobvyklé obsazení: drsňák Soukup jako sušinka Clavier). Film má vlastně všechny atributy, aby se mi líbil - dobří herci, zajímavá zápletka, bláznivé, akční, ale........ Filmu chybí humor, vtipy jsou zcela nefunkční! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Film jakž takž drží pouze skvělí Reno s Clavierem, jinak na mne Corned Beef působil jako ptákovina slepená bez ladu a skladu, stavící pravě a pouze na dvou výše zmíněných; v Návštěvnících jim to spolu šlo mnohem lépe (tam však, pravda, měli mnohem lepší scénář). Na červený puntík (13.10.´10) bych to tedy rozhodně neviděl... 60% ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Genialně sehraná dvojka s naprosto neodolatelně cholerickým Renem, kterému starou brousí užvaněný Clavier. Takto má vypadat chemie v podobných filmech. Škoda, že film neudží monstrózní tempo, které točí v šílené půhodce někde okolo poloviny filmu . To by bylo za jasných pět, ale protože ke konci trochu dojde šťáva dávám za 4. I tak stojí vydět, hodně jsem se nasmál. ()

YuriBS 

všechny recenze uživatele

Čím viac francúzskych akčných komédií vidím, tým mám stále väčší pocit, že všetky sú na jedno kopyto. Ide hlavne o priemerný a miestami až trápny humor, ktorým je človek šokovaný a nemôže sa nezasmiať. Takisto stojí za zmienku jednoduchá ale na pohľad zložitá zápletka, ktorá je čím ďalej neprehľadnejšia, ale nakoniec sa brilantne vyrieši a netreba si lámať hlavu nad tým, akým spôsobom. No a keď už akcia, tak nech už sa aspoň podobá americkým filmom, ale ide len o "lacnú" napodobeninu. Nechcem tým znížiť kvalitu filmu, pretože som sa pekne pobavil, pričom som čakal niečo horšie, ale záver ma tiež dosť sklamal. Bol až príliš jednoduchý. ()

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná špionážní komedie stavící na hereckých výkonech Jeana Rena a Christiana Claviera, hudbě Erica Leviho a režii Jeana Marie Poiré. Ano, je to blbost, ale musím se přiznat, že když jsem to viděl ve třinácti letech v kině, tak jsem mnohokrát spadl smíchy na zem. Od té doby jsem to nesčetněkrát viděl na videu a vždy se u toho skvěle bavím. Škoda, že soundtrack je prakticky nesehnatelný. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama