Reklama

Reklama

Sestřičky v akci

  • USA Sexy Nurses 3
Pornografický
USA, 1998, 84 min

Obsahy(1)

Mladý muž se záhadně ocitne v nemocnici v péči mladých, krásných a stále nadržených sestřiček, které mu předvedou takovou léčebnou terapii, na kterou nikdy nezapomene. Jediným problémem však je, že neví vlastně proč? Masturbace, kouření, holení přirození, divoké šoustání, lesbické orgie sestřiček a občas i malý výprask pacientům od žádostivých opatrovnic, to je jen malý výpočet léčebných praktik. Terapie, která stojí za to. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po unylém druhém dílu přichází James Avalon s nápadem, který se hned tak nevidí. Podvědomí, nekonzistentní vnímání reality, halucinogenní hudba Michaela Tolanda, bizarní záběry na kapačku se zavěšenou gumicí a umělé lidské bulvy. V hlavní roli nepřekonatelná Stacy Valentine jako sestřička J a Mark Davis jako dezorientovaný pacient. Český dabing je na hraně zábavnosti, ale tento téměř sureálný kafkovský thriller naštěstí moc dialogů nepotřeboval. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jestli jste měli někdy nějaké erotické představy o sestřičkách v nemocnicích, tady vám předvedou holky v čele se Stephanie Swift, že neumíte snít. ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Celkem jsem se na třetí díl Sexy nurses těšil, ale nakonec jsem dostal jen strašně divné péčko plné prapodivných černobílých výjevů a sexuálních scén bez nápadu. Aspoň ty holky byly přesně takový, jaký si člověk v takovymhle filmu představuje. Celkově zklamání... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama