Reklama

Reklama

Satan's School for Lust

  • USA Misty Mundae: School for Lust (více)

Obsahy(1)

Primula (Erin Brown) je mladá, bohatá a hlavně nechutně rozmazlená dívka. Jednoho dne ale jejímu otci dojde trpělivost a rozhodne se ji poslat do internátní školy, kde doufá, že se jí dostane tvrdé převýchovy. Ale ani on nemohl tušit, jak tahle převýchova bude tvrdá... (topr harley)

Recenze (4)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v tomto případě jsem neměl ani to nejmenší tušení do čeho jdu... Což se ukázalo jako obrovská chyba... Čekal jsem klasický béčkový horor, ale dostalo se mi levné soft erotiky, která už mi opravdu nic neříká... I přes krátkou stopáž jsem se neskutečně nudil... Chápu, že tohle může někdo brát, jako nenáročnou oddechovku, ale já už z těchto kusů dávno vyrostl... Takže za mě naprostá ztráta času... ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Nejspíš to bude tím, že jsem si SSfL pustil po dvou amatérských gore blbostech, protože mi hodně sednul. Parádní nenáročná oddechovka na kterou se pěkně kouká. 70% ()

Reklama

panjosef 

všechny recenze uživatele

Hodně nízkorozpočtový erotický horor o škole s mizejícími studentkami a zjevení Satana. Že je to horor ale neberte moc vážně, je to fakt spíš levnej eroťák. Kdo zná produkci Seduction Cinema tak ví co asi čekat. Jedna perverzní ředitelka školy, blondýna co pátrá po zmizelých dívkách ale úplně se z děje vytratí, nejnevinnější Misty Mundae (no, počkejte ale na konec, to jsem už fakt vyprskl smíchy, to se povedlo, hehe :-) ) a gothic studentka co je ráda "watched, stalked and violated". Toho gothic a fetiše si tu taky užijete (kozačky, černá rtěnka, bílá tvářenka atd. :-) ). Je to fakt taková nenáročná oddechovka, je vám celkem jedno že se tam něco děje ale dobře se na to kouká. Letmo se objeví v cameo roli i režisér Terry West, který tady vypadá trochu jako hodný strejda A.S. LaVey :-) . ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Obyčajný, produkčným duchom a nápadom lacný soft-core lezbický eroťák Terryho M. Westa je nudný ako ospalé varenie Kamily Magálovej len s tým rozdielom, že sa namiesto varešky mieša v rozpálenom ženskom lone krucifixom v štýle EXORCIST-u. Skrz na skrz chudobný príbeh mdlej kategórie uvädol ešte skôr ako sa stihol vôbec rozvinúť. Prázdna internátna škola pre dievčatá s príznačným menom „Diablo School“ čaká aj v období prázdnin na nové kusy do satanského mlynčeka na mäso. Nedopečený výsledok sa po hodine razom ocitá medzi ostatnými filmovými fašírkami v odpadkovom koši. ### PS – videná 65 minútová verzia. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama