Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Docela nudné. Příběh téměř žádný a když už se něco objevý, je to profláklé klišé. Komedie je to také pochybná, za celý film jsem se zasmál tak třikrát. Ani Jean Reno nic nehraje, protože veskrze nemá co. Jediné významné plus, kvůli kterému dávám tři hvězdy, je ta roztomilá asiatečka. Jinak ztráta času... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Spolu s Polibkem draka pravděpodobně to nejlepší. co vzešlo z produkční dílny Luca Bessona (nepočítáme jeho vlastní fillmy). A také bez debaty poslední dobrý film Gérarda Krawcyka. Atmosféra těžce asijská, uchopení skrz na skrz francouzské, se vší elegancí, lehkonohostí a grácií. Řemeslně precizní a přitom zábavné. Miluju Ryoko Hirosue... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si mohl Jeana vychutnat v roli, která mu byla ušitá na míru. Role drsného a neohroženého padesátníka mu skvěle sedla. O poznání méně mi sedla Rjóko Hirosue, a to navzdory tomu, že Japonky moje oči mají rády. Nevyhovoval mi humor založený na jejím nevkusným oblékáním a ztřeštěné povaze. Naštěstí to nebyl jediný styl humoru, kterým snímek disponoval. Bez přestání stříkající testosteron Jean Reno skvěle fungoval. Při scénkách, kdy létal vzduchem jeden Japonec za druhým, jsem se skvěle bavil. Pohanit bych si dovolil i soundtrack, který do velké části scének absolutně neseděl a působil maximálně rušivě. Děj byl velmi prostý, což v tomto případě rozhodně nebylo na škodu. Rozhodně se jedná o snímek v jeho přítomnosti lze strávit příjemné odpoledne či večer. Za mě lepší 3 hvězdy. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka Asia_Power a uživatel AlistairMir. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Wasabi mi uběhlo hrozně rychle. Několik málo minut před koncem jsem se podívala na hodiny a zjistila, že už bude končit. Přitom jsem měla pocit, jako by od počátku sledování uběhla jen chvíle. Každopádně Jean Reno je tím nejvíce fungujícím prvkem, který táhne celý film svižně kupředu. Sám příběh a jeho zpracování také nabízí značnou porci dynamiky a zábavných dialogů i scén. Kupříkladu likvidace Yakuzáckého komanda v nákupním centru či konzumace Wasabi:) Ale celkově tomu chybělo něco, nějaký silnější náboj, který by tento film dokázal vytáhnout z průměru. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Velkej hodnej polda a ztělesnění výrazu "kamikaze" unikají smrti v komedii stejně blbé jako osoba, jež i přes varování pozře hromádku wasabi větší než pěst, a ostentativní stejně otravně jako chlápci v drahých oblecích, kteří, netuše jak správně držet hůlky, pravidelně navštěvují suši bar. 45% Zajímavý komentář: Faidra ()

Galerie (48)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu je řečeno, že Hubert měří 193 cm a váží 90 kg. Jeho představitel Jean Reno je ve skutečnosti o šest centimetrů nižší, ovšem jeho tehdejší váha odpovídala. (Duke90)
  • Ve scéně, kdy Hubert (Jean Reno) vyjde od právníka, si lze všimnout, že jeho čekající společník Momo (Michel Muller), je připoután bezpečnostními pásy. Hned v dalším záběru je ale odpoutaný. (MartinM)
  • Kolem 17. minuty filmu volá japonský notář komisaři Fiorentinimu (Jean Reno) ohledně úmrtí jeho bývalé lásky a říká mu doslova: „Zítra v 15 hodin provedu otevření závěti.“ Pár vteřin na to: „Zítra vám to letí z Paříže v 17 a ve 20 hodin, zamluvil jsem vám oba lety“. Za dalších pár sekund: „Paní Kobajaši bude podle svého přání zítra zpopelněna.“ Žádný z těchto časů matematicky a logicky nesedí. (Gmisiycs)

Reklama

Reklama