Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Wasabi je pravá nefalšovaná oddechovka. Poskytne vám potřebnou dávku humoru i akce, samozřejmě francouzského ražení, takže s dostatečným množstvím nadsázky. Jean Reno splnil zadání a zahrál trďáka, a Michel Muller je výtečný komický prvek. Rjoko Hirosue je exotickou kráskou, která kdyby chtěla, tak mě má....70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jean Reno a jeho postava cholerického policajta sa dá prekúsnuť. A keď mu pomáha jeho smoliarsky parťák Momo, je na srandy kopec zamiesené. Na filme mi ale vadili japonské škraty na čele s hlavnou postavou - Renovou dcérou. Film síce neoplýva bohvie akou originalitou či snáď hlbokou myšlienkou, ale každá srandovná minúta sa cení. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Je to takový film o ničem. Má to být akční komedie, což je zvláštní, protože akce v ní moc není a humoru by se člověk taky dohledal. Takž film svůj účel nesplňuje. Ještě, že je tu Jean Reno, který dokáže diváka alespoň upoutat a na Ryoko Hirosue, je taky docela dobrý pohled. Alespoň jsem se vysloveně nenudil. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tak trochu bláznivá komedie, ale dívat se na to dá. Jean Reno, kterého mám rád pro jeho dramatické role, je tu tentokráte jako drsný agent, kterého bohužel vložili přímo doprostřed Francouzského filmového cirkusu. Inu.. myslím, že i 60% je moc, ale jak říkám: Dívat se na to dá a sem tam se člověk i zasměje. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Drsnému policajtu Jeanu Renovi spadne do klína neočekávané dědictví. Přes noc se stal otcem dospělé dcery. Ta má na kontě pořádnou sumu peněz, kterou chce mafie. Jean Reno se jako správný otec o svou dceru postará. Vzhledem k tomu, že v TV zrovna běžely "populární" seriály, tak Wasabi bylo velice příjemné a chutné sousto, které na mém jídelníčku určitě chybět nebude. Klidně si na něm pochutnám znovu a znovu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Kolem 17. minuty filmu volá japonský notář komisaři Fiorentinimu (Jean Reno) ohledně úmrtí jeho bývalé lásky a říká mu doslova: „Zítra v 15 hodin provedu otevření závěti.“ Pár vteřin na to: „Zítra vám to letí z Paříže v 17 a ve 20 hodin, zamluvil jsem vám oba lety“. Za dalších pár sekund: „Paní Kobajaši bude podle svého přání zítra zpopelněna.“ Žádný z těchto časů matematicky a logicky nesedí. (Gmisiycs)
  • Ve filmu je řečeno, že Hubert měří 193 cm a váží 90 kg. Jeho představitel Jean Reno je ve skutečnosti o šest centimetrů nižší, ovšem jeho tehdejší váha odpovídala. (Duke90)
  • V celosvětových kinech film utržil v přepočtu 10,4 milionu amerických dolarů, z toho 6,7 mil. ve Francii a 1,3 mil. v Japonsku. (NIRO)

Reklama

Reklama