Reklama

Reklama

The Apprentice

  • Kanada L'apprenti
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
Kanada, 1991, 9 min

Recenze (6)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

To že je animácia ako z ruky 5 ročného decka nevadí, vyzerá to zaujímavo. A zubaté kvetinky sú fajn. Ale že to bude mať taký tupý pointless príbeh, ktorého vrcholné humorné číslo má byť jablko spadnuté na hlavu (klapka 5x) tak to ne. NEpochopil som Condieho a zasmial som sa dva krát. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Absolutne bezzmyselný príbeh a odporné postavičky vydávajúce ešte odpornejšie zvuky. Richard Condie sa teda vôbec nevyšvihol. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

O čom? Akosi som nepochopil zámer (ak to vôbec malo zámer) Richarda Condieho. Neoslovila ma ani animácia, nezasmial som sa ani raz, nevidel som v tom žiaden zmysel, bolo to nudné až hrôza... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Film, kde z devíti minutové stopáže 4 minuty omdlívá šašek u stromu, je značný úlet sám o sobě. Přimyslete si k tomu úplně dementní kresbu, smějící se kytky a pazvuky, jako když kloktáte :)) Sledujete s úsměvem, ale moc se nenasmějete. Škoda. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Mluvení pomocí obrázků a roztomilých zvuků, nečekané střihy, vysoká míra nápaditosti (propast, kolečkový kůň apod.)... to se pak snadno odpouští i fakt, že samotný příběh opravdu není nic světoborného. ()

Reklama

Reklama