Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový maraton se promění v nekonečnou noc teroru, když se šílený vrah rozhodne, že natočí vlastní horor. Inspiruje se hrůznými scénami na plátně a pronásleduje v kině své oběti, aby se stali „hvězdami" jeho vražedného mistrovského díla. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý film ktorý som videl v angličtine kompletne bez tituliek, dabingu, proste bez všetkého. Nebolo to zle a tak povediac som rozumel skoro všetko. Ale od názvu s pukancami , ktoré som mimochodom pri pozeraní filmu nemal. Čo je škoda, už len ten názov tvorí časť hodnotenia. Inak by som šiel určite dole. O horore sa baviť nemusíme, vôbec to človeka nevystrasi skôr pobaví. Popcornovka tak trochu sklamala. 2* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem se dokonale bavil, film o tom jak jeden šílenec natočil film a nedotočil ho, a ted se vrací do jednoho kina kde je zrovna festival hororu. Scénář sice plný klišé ale tenhle film má pár dokonalých věcí a ta první je pro mě neuvěřitelná zábavnost. Ani jednou jsem se nenudil, jedinou výhradu bych měl k začátku kterej byl moc divnej. A ta druhá dokonalá věc jsou masky. Maska záporáka byla dokonalá a dokonce i strašidelná(trošku mi připomýnala vraha z Kolobose). Ostatní masky taky nebyly vůbec špatný. Na tohle si nemůžu stěžovat. Herci samotní byly dostatečně sympatický a nebyla to parta krásnejch týnejdžrů, navíc Dee Wallacovou jsem poznal až po chvilce. Tohle je prostě film kterej mě velmi mile překvapil. A můžu ho jen doporučit. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co musíme udělat, aby nás začali brát vážně?" ,,Začít hrát fotbal!" A nebo vykydlit diváky na festu! No, a v tom je problém. Chybí totiž mrtvoly...těch pár oddělaných nestojí ani za zívnutí. Film se sice tváří jako osmdesátkový, ale za tou dobou silně pokulhává. Zejména v první půli 80.let byly horrory plné nahoty, krve a brutálního násilí. Moskyt sice dobrý, ale tento způsob vraždy je už omšelý. A elektřina? Bez hořící kůže, spálených vlasů a vypouklých očí? Nemluvě o tom, že vypadne elektřina a na podium vyběhne kapela s elektrickými kytarami. Nejlepší tak bylo publikum (a měli jim raději promítnout Rocky Horror Picture Show). ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Priemerny horor, ktory ma celkom zaujal a hlavne ked ukazali tvar zabijaka, tak vobec nevyzeral zle, ale pekny sympatak medzi znetvorenymi tvarami v inych filmoch. Aj vrazdy boli pestre a ani jedna sa neopakovala rovnakym sposobom zlikvidovania obeti vo filme. Ja som sa pri filme dobre pobavil a ten ich hororovy festak bol pekne urobeny. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle festival bych si taky nechal líbit. Spousta popcornu, kino vybavené děsivými rekvizitami, diváci v roztodivných maskách a program věnovaný několika starým brakovým hororům. Pro lepší zážitek je navíc do sedaček zaveden proud, tak jak to měl rád klasik William Castle. No a samozřejmě nesmí chybět pomatený šílenec, který chystá svou vlastní show... Celkem zdařilá hororová blbůstka, která sice nenaplní očekávání v závěrečný masokombinát (zabiják spíš hodně laxně sem tam někoho pohladí nožem nebo zadusí), ale hlavně díky tomu prostředí si mě dokázal film přitáhnout na svojí stranu. Nejspíš tim, že mi to trochu připomnělo loňský Festival otrlýho diváka :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama