Reklama

Reklama

Divoch

  • Česko Krásné divošky (více)

Obsahy(1)

Catherine DeneuveováYves Montand ve francouzské komedii plné hádek a honiček... Nelly má těsně před svatbou. Její nastávající je žárlivý ohnivý Ital, který si myslí, že manželka je jeho majetek. A tak Nelly utíká před manželstvím, příbuznými, zkrátka za svobodou. Na útěku se ještě zastaví u svého bývalého přítele, aby jí vrátil dluh. Ten se však k ničemu nemá, a tak mu Nelly ukradne drahocenný obraz. V patách má žárlivého milence a okradeného přítele. Na svém útěku potká muže, který nechce nic víc než jen pěstovat svou zeleninu a v klidu žít na svém ostrově… (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Krásný venezuelský ostrov posloužil jako exotická kulisa pro typický příběh. Na chlapa se přilepí ženská v maléru, ten jí má zpočátku naháku a tak milá ženuška použije své největší zbraně. Chlap samozřejmě nezklame a svodům podlehne a od té doby se chová jak pako. Prostě klasická osnova pro ženy "udělej chlapovi jednou dobře a doživotně si s ním budeš moc dělat co chceš" funguje lépe, než kdyby na nás ženský používaly zbraně hromadného ničení. Dá se téhle osnově bránit, ale zvládaj to jenom mistři oboru, jako třeba já. No, ehmm, abych tady nemachroval já bych taky samozřejmě kráse Catherine Deneuve podlehnul a jak ochotně, ale pak bych jí zase měl naháku abych jí mohl podlehnout znova. Film Divoch jsem taky zvládnul, ale zdivočelej jsem z toho teda nebyl a o podlehnutí nemůže být ani řeč. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nakonec mě bil, ale já jsem ho taky bila." Zasnoubit se se žárlivým Venezuelanem může jen pitomá blondýna a tou Nelly rozhodně je. Taky umí krást obrazy, vyhrožovat zničením nového sporáku či potápět lodě, takže si rozhodně zaslouží zásah ananasem do týla. Jen kdyby nebyla tak hezká a kdyby to mezi ní a tím uprchlým Divochem občas nezajiskřilo. Ale já jsem to jiskření, krásu ostrova i vychytralé mrhání financemi společnosti zaznamenal, takže jsem si důvody pro udělení hvězd našel. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Už jen ten filmový plakát zcela přesně naplnil mou představu o dobrodružné komedii a tahle polozapomenutá záležitost mi vyloudila úsměv na rtech.. Krásná Catherine Deneuve v roli živelné pohromy, kam vstoupí, tam se něco semele, rozbije, zhroutí, potopí.. Ohromně sympatický Yves Montand k zulíbání, rybaří, zahradničí, vaří, svařuje a tak dále a tak dále.. Velice příjemná oddechovka ve svižném tempu odsýpající s kouzelným hudebním podmazem.. Jo a ten ostrov, tak ten je úžasný.. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Začátek má nápad, je svižný, znám více herců -třeba Tonyho Robertse od Woody Allen- a hraje i tady stejně dobře, agilně. Taky bych dodal že je to sice Francouzsko -Italský snímek, ale má americký nádech a to ne náhodou. Nejlepší na filmu ale přijde až po první třetině, kdy je to už jenom mezi Montand a Deneuve na malém ostrově. A já takhle si představuji hru. Mezi herci to jiskří, je vidět že je to baví, i hádky jak mají být, bez toho aby se na to tlačili, -aby z Deneuve udělali jen modelku pro krásu. Jsem s filmem navýsost spokojený. 4/5 ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Když v ráji slunce zapadá, vlhne vlahá obloha, hraje hudba. Kráska dne očekává svého Neptuna. Dva Robinsoni na útěku před dosavadním světem útočí. Je jen otázkou času, kdy podlehne jejím nevázaným svodům, jejímu smyslnému nebezpečí, za a na jak dlouho se budou polibky rozdávat v atraktivním ostrovním bezčasí. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama