Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký thriller o lékaři, který se ocitl ve smrtící pasti bezcharakterního mileneckého páru, plánujícího vraždu. Psychiatr Ed Altman se právě přestěhoval do Palm Springs, seznamuje se tu s krásnou blondýnkou Ally Mercerovou, s níž brzy naváže poměr. Jednoho dne se v jeho ordinaci objeví psychicky labilní mladík, který se představí jako Nolan Phillips, a stěžuje si, že nemůže spát se svou vlastní ženou. Je to pravděpodobně tím, že na manželku chorobně žárlí. Zanedlouho na to přivede Nolan svou manželku do ordinace a Ed v ní s úžasem poznává Ally. Nolan mu pak prozradí, že o jeho vztahu se svou ženou ví. V noci Edovi telefonuje vyděšená Ally, že ji manžel ohrožuje ji na životě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Podle příběhu J.S. Cardoneho, scénář - David Womark. Na filmu jsou dramatické jen dialogy, u kterých máte chuť si rvát vlasy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Preco som cumel na kadejaku srajdu, kde sa objavil skrachovanec Rourke? Ani neviem..... a viem, stale som dufal nieco na sposob 9 a 1/2 tydne.... no a zas hovno. 5 % ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Opět jsem čučel jen kvůli M! Film v podstatě o ničem, nuda, dokoukal jsem to jen kvůli Mickeymu. Ale viděl jsem i horší a Mickey to zase trošku pozvedl... Howgh! ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Nudné a s velice trapnými dialogy ("Když jsem do ní vnikal,byl jsem tvrdší a tvrdší").Jediné,co tuhle nudu zachraňuje je Mickey Rourke.Za něj alespoň tu jednu hvězdičku. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama