Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá absolventka právnické fakulty Emily Reedová dostane místo u velké právnické firmě jako asistentka vitální Claudie Lionesové. Odlétá s ní do Rio de Janeira, kde mají zachránit firmu provádějící rekonstrukci hotelového komplexu u moře. Tady se dívka za zvláštních okolností seznámí s podivínským milionářem Jamesem Whaleerem. Jejich vztah plný jiskřivého erotického napětí, prochází řadou proměn. Emily se do záhadného Whaleera zamiluje, stejně jako před lety její nadřízená Claudia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak špatný film. Děj je sice prostinký a naivní, ale pokud jej pomineme, erotického dusna se ve filmu dočkáme docela dost. Ať už při jízdě autem s manželi, kteří si nemají co říct nebo v exotickém jihoamerickém klubu. Nebo i v okně pokoje, kam Emily odejde s náhodným hostem hotelu. Pokud hledáte právě tohle, film vás příliš nezklame. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

tak jasně, nebudu od erotickýho filmu očekávat převratnej děj, ale chci alespoň nějakej.. rádoby zápletka s jakýmsi hotelem doprovázená nesmyslnym plkáním naprosto o ničem je ubíjející.. prakticky jsem na konci každý druhý věty nevěděl, co bylo na jejím začátku.. co se týče erotiky, netvrdim, že nefunguje vůbec, scéna dvě dokážou v člověku nějaký to vzrušení vyvolat, ale vzápětí ho dokáže opět zadusit zmíněným šitplkáním... co se týče obsazení - pokud do erotickýho filmu obsadim sexsymbol 80. let, chlapa, po kterym toužil každej, koho chlapi zajímaj, tak ho sakra nějak pořádně využiju a nenechám ho svlíknout až v poslední scéně!! ale king zřejmě při natáčení smyslný orchideje vypnul mozkový závity...prsa nesympatický hlavní hrdinky to nevytrhnou, ani kdyby ze mě heterák mluvil... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mladá upjatá, "nerozkvetlá" právnička probouzí svou ženskost a sexualitu ve vášnivém karnevalovém Riu de Janeiru, když se zamiluje do tajuplného, rozervaného, pokušitelského boháče. Jaká klasika červené knihovny! Vždyť ano, její hypnotická nálada žhavého (erotického) dusna na mne zapůsobila i dnes - hojně kvůli nostalgickým vzpomínkám, protože jsem fragmenty Smyslné orchideje pokoutně zahlédl, schovaný před rodiči, někdy v 11 letech. Nesmím teď ale začít rozebírat, jak triviálním (ne)dějem a dialogy je obalena. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I vzhledem k velmi nízkému hodnocení tohoto kousku, já tento film docela můžu. Carré Otis byla v mladá docela kočka a v tomto kousku byla jeho ozdobou. Příběh samotný byl sice do jisté míry recyklací jiných a úspěšnějších filmů, ale erotické jiskření nešlo přehlédnout a je jen škoda, co se později s této herečky stalo. Jacqueline Bisset tu dostala na můj vkus až žalostně málo prostoru, no a Mickey Rourke (sex symbol té doby než se z něj stalo doslova hotové chodící monstrum) si viditelně užíval své obsazování do podobných kousků. Ožužlal bradavky nejedné „samice“ té doby – no budiž mu to přáno. Horší když se teď podívá do zrcadla… ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedinou kladnou stránku, a to je pani Karé Otisová, která je naprosto k nakousnutí. Zbytek filmu je tak nehorázná hovadina, že jsem se místy až styděl. Třešnička na dortu z odpadků je ale Miky Rourka - kdyby místo něj byl v hlavní roli nabotoxovanej šimpanz v kožený bundě, nemohl by být výrazně horší. Poslední poznámka - pokud čekáte, že se ve filmu objeví něco vzrušujícího, například Mikyho přirození, máte smůlu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama