Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni jsme si jednou prožili svůj trapas!! Každý se jednou dočkáme své „sladké“ pomsty!  Kevinův příběh je noční můrou všech studentů. Ve slavnostní den předávání maturitního vysvědčení je Kevin (David Schwimmer) veřejně znemožněn svými spolužáky. Vzpomínka, která je krajně nepříjemná i po letech. Proto není nadšen, když se blíží třídní sraz po deseti letech. Dřív než se setká se svými mučiteli, dožene je k šílenství tím, že je bombarduje bouřlivou agendou k programu srazu, která je jen začátkem jeho pomsty. Ať už hledá partnerku na večírek nebo zpovzdálí sleduje průběh dalšího svého kanadského žertíku na veřejnosti, rozhodně se všem postará o večer, na který nikdy nezapomenou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa tešil (už len pre to obsadenie), no vtipy obsiahnuté v tomto snímku by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky, a aj z toho by dobrá polka nebola vtipná. Školské zrazy sú nepríjemná vec, to je jasné a netreba o tom točiť film, navyše taký Jasný terč už túto tému rozoberal podobným štýlom, pričom mu to nezabralo ani štvrtinu stopáže, a povedal omnoho viac a hlavne bavil! Nezaujímavá televízna nuda. 30% Díky aspoň za to cameo Molly Ringwald. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tomto filmu mám myslet. Celý film se totiž bez nějakého zjevného vyvrcholení či pointy odehrává na srazu spolužáků po 10 letech, kde sledujeme různé hrdiny a jejich setkávání se starými známými, ale jsme i svědky řešení jejich osobních problémů. Upřímně řečeno si však myslím, že to mohla být mnohem větší katastrofa a že to dopadlo ještě relativně dobře. Každopádně se ale jedná o pozoruhodnou režisérkou prvotinu Davida Schwimmera, která je u nás téměř neznámá, ale o to více mě lákalo se na to podívat. Postav je zde opravdu hodně, což mi ale tentokrát k mému překvapení žádné velké problémy nedělalo, protože jsem se v nich snadno orientoval. Odvážná volba také byla založit film především na konverzacích mezi jednotlivými postavami, sázka na 90 minut povídání mezi bývalými spolužáky, s nimiž jsme nechodili do školy takže o nich nic nevíme, se rozhodně nemusela vyplatit. Jenže tenhle film oplývá nějakým zvláštním kouzlem, díky kterému jsem si ho časem oblíbil a nakonec to byl docela příjemně strávený čas na jednom abiturientském večírku. Herci byli perfektní, tam nemám absolutně co vytknout. Jen jedna malá poznámka. Text distributora je absolutně mimo, jsou tam smíchány dvě postavy v jednu a část děje z toho obsahu ani ve filmu není. V tomhle případě Bonton film fakt uvedl dost zmatečný a absolutně nepravdivý obsah. Ale to byla jen taková vsuvka, film to nebyl špatný, a tak nakonec uděluji tři hvězdy. ()

dukeforever odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená movie se sice dobrým obsazením,ale naprosto žádným dějem."Komedie" u které se můžete krásně nudit od jejího začátku do jejího konce.Zkuste občas alespon přepnout na nějaký program v TV,určitě alespon aby ste se mohli pořádně nadechnout,přečkat tuhle nudu,stojí opravdu za dost! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nudná komédia s nezaujímavými postavami, kde jedinou svetlou výnimkou je postava Lary Flynn Boyle a jej fórky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se objevili také rodiče režiséra Davida Schwimmera. (Zdroj: serialzone.cz)
  • Freda Linderhoffa měl hrát Brad Pitt. Kvůli smlouvě a komplikacím s filmem Tichý nepřítel (1997) však roli přijmout nemohl. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu, část také v Palm Springs v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama